jurken-collectie.reismee.nl

Hoe maak je een rode jurk een accessoire? Deel I

Een rode jurk kan een gewaagd fashion statement zijn. Als het goed wordt gedragen, kan het een look creëren die zowel klassiek als verleidelijk is. Wanneer je accessoires kiest om bij je jurk te dragen, blijf dan met eenvoudige stukken die interesse en contrast toevoegen zonder al te veel aandacht weg te trekken van de jurk zelf. Houd je rode jurk het brandpunt van je ensemble.

Methode 1 Een monochroom uiterlijk creëren

1 Meng in verschillende tinten rood. Heldere rode tinten kunnen overweldigend lijken als ze in elk accessoire worden gebruikt. Gebruik in plaats daarvan verschillende tinten rood om contrast te creëren terwijl u binnen een volledig rood kleurenschema blijft. Je hebt veel opties met rood, beginnend op het lichtere eindspectrum met roze en lichtrode tinten, en variërend helemaal tot super donkere tinten zoals wijn en bordeaux.

  • Je kunt bijvoorbeeld een sjaal, schouderophalen of wikkelen dragen in een kleur rood die iets lichter of donkerder is dan je jurk.

Damesschoenen van veaul

2 Draag bordeauxrode flats, hakken of laarzen. Deze tint is diep genoeg om de klassieke look van zwart na te bootsen, maar biedt een subtiele hint van kleur. Probeer wijnrode ballerina's met een eenvoudige rode jurk. Met een gewaagde jurk, verhoog de intensiteit door het dragen van dieprode laklederpompen. Probeer een trendy rode jurk te combineren met bordeauxrode slofjes van leer of suède.

3 Draag sieraden met rode edelstenen. Kies stukken met robijnen, granaten of diep rode Swarovski-kristallen. Gunmetal-instellingen creëren een stoere look, terwijl zilveren en gouden instellingen een klassieke uitstraling hebben. Als u het monochrome thema nog verder wilt nemen, kiest u voor stukken gemaakt van rosé goud.

  • Combineer bijvoorbeeld een iconische kleine rode jurk met een robijn of granaat hanger aan een delicate zilveren ketting. Voeg drama toe met een bijpassende cocktailring.
  • Beperk je sieraden tot een of twee kleine stukjes en vermijd accessoires die onnodig groot lijken. Laat je rode jurk het middelpunt zijn.

rode Handtassen van veaul

4 Voeg een riem toe en draag een tas in dezelfde rode tint. Een bijpassende riem en tas in karmijnrood of bordeaux leer kan een groot contrast toevoegen aan je rode jurk terwijl je toch een klassieke sfeer creëert. Kies een dunne riem en een kleinere tas, zoals een clutch, zodat de focus op je jurk blijft. Je kunt zeker een ensemble hebben met meerdere rode stukjes, maar probeer de accessoires relatief gestemd te houden.

>>Vind meerHandtassen ,Damesschoenen

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!