jurken-collectie.reismee.nl

Hoe maak je een rode jurk een accessoire? Deel II

Methode 2 met andere kleuren

blauwe schoenen van veaul

1 Wees het leven van het feest door primaire kleuren te dragen. Draag een handtas met rood, geel en blauw er doorheen en combineer deze met blauwe schoenen of eenvoudige gele oorbellen. Houd je accessoires klein en rustig om een funky stijl te krijgen zonder te druk te lijken. Dit werkt goed voor casual en feestjurken, maar kan te veel zijn voor een formele of semi-formele gelegenheid.

  • Draag een korte rode rok met een paar blauwe hakken of platte schoenen. Draag een bijpassende blauwe clutch.
  • Leg een statement af met levendige gele puntige hakken en bijpassende sjaal.

2 Zoek naar patronen met rood erin. Dit werkt vooral goed als de schaduw van rood nauw overeenkomt met de schaduw van je jurk. Je zou een sjaal kunnen dragen met rode en paarse strepen, of een sjerp met een abstracte afdruk in rood en oranje. Zoek voor een retrovibe naar polka-dots of paisley-patronen met rood erin.

3 Kies voor diepe of gedempte kleuren in felle tinten. Diepe tinten, zoals houtskoolgrijs en nachtblauw, voegen kleur toe zonder er te flitsend uit te zien. Heldere kleuren kunnen concurreren met een rode jurk en kunnen zelfs een kleverige sfeer creëren. Diepere tinten kunnen gedempt zijn in tegenstelling tot de rode jurk, maar ze kunnen nog steeds een leuke pop van kleur toevoegen!

  • Werp bijvoorbeeld een grof gebreide sjaal en bij elkaar passende balletplanten met kant in diep royal purple.

4 Meng in bruine tinten voor casual en elegante looks. Probeer een eenvoudige, chocoladebruine pomp met een stevige bruine riem als je een formele rode jurk draagt. Voor iets casual, probeer aardachtige bruine sandalen en grote bruine portemonnee voor een Boheemse vibe.

  • Kijk voor sieraden op hangers en oorbellen met bruine edelstenen zoals tijgeroog, barnsteen, jaspis of topaas.
  • De edelstenen kunnen groot zijn, maar kiezen slechts voor een of twee statementstukken. Het rood van je jurk moet nog steeds de belangrijkste attractie zijn.

5 Draag het tijdens de feestdagen met groene accessoires. Feestdagen en andere gerelateerde evenementen zijn de perfecte gelegenheid om enkele van uw favoriete groene accessoires te mixen. Je kunt bijvoorbeeld een rode truijurk combineren met donkergroene pumps en een bijpassende groene gebreide sjaal om een leuke, seizoensgebonden look te creëren voor een personeelsfeest.

>> Als je meer Damesschoenen wilt zien, kun je naar Veaul's online shop Veaul.com >>

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!