jurken-collectie.reismee.nl

Hoe jurken met stijl? Deel III

Deel 3: Dragen wat er goed uitziet

1 Ontdek welke kleuren het beste werken met uw teint. We hebben allemaal oppervlakkige tonen en ondertonen. Oppervlaktetonen zijn hoe we onze eigen huidskleur beschrijven, en kunnen ivoor, licht, medium, bruin, donker, etc. zijn. De ondertoon van je huid is de kleur onder het oppervlak. De drie verschillende ondertonen zijn: koele (roze, rode of blauwachtige ondertoon), warme (gele, perzikkleurige, gouden ondertonen), neutraal (een mix van warme en koele ondertonen). Er zijn een paar verschillende manieren om de ondertoon van je huid te bepalen.

  • Controleer je aderen om je ondertoon te ontdekken. Kijk naar de aderen aan de binnenkant van je pols. Als ze meer blauw zijn, hebt u waarschijnlijk een koele ondertoon. Als ze er groenachtig uitzien, hebt u warme ondertoon.
  • Gebruik de juwelentruc om je ondertoon te leren kennen. Zie je er stralender uit in zilver of goud? Als je er meestal beter uitziet in zilver, heb je een koele ondertoon, terwijl goud er meestal het mooist uitziet op een warme ondertoon.
  • Bepaal hoe uw huid op de zon reageert. Krijg je een goudbruine kleur of word je rozerood en verbrand je in de zon? Als je in de eerste past, ben je warm van toon, terwijl koele ondertoon de neiging heeft om te verbranden (een lichte huid zal gewoon branden, terwijl ondertoon met een middelhoge huid zal branden en vervolgens zal bruinen).

2 Zoek welke kleuren het beste bij u passen. Als u een warme ondertoon heeft, moet u naar geel, oranje, bruin, geel, groen, ivoor en warm rood leunen. Als je coole ondertoon hebt, moet je blauw, groen, roze, paars, blauwgroen, magenta en andere blauwe kleuren dragen.

3 Kies een silhouet dat het beste bij je figuur past. Het is belangrijk om je lichaamstype aan te passen! Elk lichaam is anders en wat er op de ene persoon goed uitziet, ziet er op een ander misschien niet zo goed uit. Vleiend voor je vorm is een cruciaal onderdeel van het kijken en je zelfverzekerd voelen met je persoonlijke stijl.

  • Vorm van driehoek / perenlichaam: je hebt een slank bovenlichaam en taille, met ronde heupen en benen. Draag felle kleuren, lagen en accessoires bovenop om de aandacht te trekken. Draag afvallen, langere bodems, zoals een skinny jeans of een bootcut-broek in donkere kleuren. Dit zal je lichaam mooi in balans brengen.
  • Cirkel lichaamsvorm: Je hebt slanke benen en schouders en een zacht, rond middengebied. Door je lichaam in lagen te bedekken, kun je er groter uitzien. Maak in plaats daarvan een afslankend effect door hoeken en lijnen over uw figuur toe te voegen met omslagjurken of asymmetrische hemlijnen. Je moet ook jurken uitproberen met haasten in het midden om je buik te verbergen en een zandlopereffect te creëren. Probeer een rechte pijp of bootcutbroek en draag een hak om te pronken met je benen.
  • Vorm zandloper: je hebt ronde borsten en heupen en een slanke taille. Omhels je silhouet met nauwsluitende topjes en billen. Draag kleine riempjes om je taille te accentueren en vermijd overdadige laagjes en drapering. Skinny leg-broeken en potloodrokken zijn bijzonder flatterend en pronken met je figuur.
  • Atletische lichaamsvorm: Je hebt een van nature sportieve vorm en lijkt meer fit dan krom. Je lichaamstype kan boxy lijken met de verkeerde kleding, dus probeer het dragen van delicate, vrouwelijke stoffen en vormen om je figuur te complimenteren. Tops met dunne bandjes, lichte stoffen zoals zijde en kant, en een hoge taille of wijdbeens broek flatteren op je.
  • Omgekeerde driehoeksvorm: je hebt brede schouders, een fijne taille en heupen en mooie benen. Versterk je onderlichaam zodat het past bij de volheid van je schouders; wijde pijpen of lange rokjes kunnen balans creëren. Simpele en zachte toppen vervrouwelijken je sterke bovenlichaam.
  • Herenmode is ook geschikt voor een verscheidenheid aan lichaamstypes. Net als damesmode gaat het allemaal om het evenwicht. Bijvoorbeeld, als u een kleiner bovenlichaam heeft, laag met truien of blazers.

4 Koop in veelvouden. Zodra u kleuren en vormen vindt die goed voor u werken, vermenigvuldigt u zich! Het is niet nodig om te vragen wat voor u werkt, ga er gewoon mee akkoord. Als een bepaalde jurk er bijvoorbeeld geweldig uitziet, koop hem dan in een paar kleuren. Als je je perfecte jeans hebt gevonden, koop dan een paar paar.

Avondjurken 2019 van veaul

5 kleed je leeftijd aan. Hoewel er geen vaste richtlijnen zijn, zijn bepaalde stijlen geschikter voor bepaalde leeftijden.

  • Jullie 20-jarigen hebben alles te maken met zelfontdekking. Of je nu een feestdier, een ondernemer of een vrije geest bent, het is belangrijk om met mode te experimenteren om te ontdekken welke stijl het beste bij je past. Je 20s zijn de tijd om plezier te hebben met korte jurken en gewaagde sieraden, of wilde strikjes en gescheurde spijkerbroeken.
  • In je dertiger jaren begint je leven eindelijk op zijn plaats te vallen. Je begint je comfortabel te voelen en bent niet zo bezorgd over het volgen van de nieuwste trends. Je 30s zijn de jaren waarin je je vleugje flair hebt toegevoegd aan kledingkasten en klassieke stukken. Je zou een paar mooie pakken of jurken in je kast moeten hebben, en ze kunnen aankleden met unieke manchetknopen of unieke pompen.
  • Wanneer je de 40 hebt bereikt, is het tijd om jezelf te verwennen. Verwen je kast met een mooie jurk of een mooie kasjmier trui. Terwijl je ouder wordt, laat je kast hetzelfde doen.
  • Je bent 50 jaar geworden, wat betekent dat je het tijdperk van leuke en excentrieke mode hebt bereikt! Je hebt geleefd, je hebt geleerd, en nu is het tijd om je zelfvertrouwen te laten schijnen. Houd het comfortabel met praktische stukken, terwijl accessorizing met heldere zonnebril en kostuum sieraden.
  • Je hebt met mode geëxperimenteerd en in je jaren 60 weet je waar je van houdt. Het is tijd om uw statement-stukken te laten schijnen: een bontjas, een fenomenale handtas en al uw diamanten.

>> Vind meer Avondjurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!