jurken-collectie.reismee.nl

Hoe jurken retro en uniek? Deel II

Methode 2 van 3: Je eigen stijl ontwikkelen

1 Selecteer stukken die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Denk aan je vorige favoriete uiterlijk- en kledingstijlen en zoek vervolgens naar retro-equivalenten. Ben je altijd in de richting van eenvoudige stukken getrokken of heb je liever avant-garde met je stijl? Draag je de neiging om geklede of casual items te dragen? Hou je van scherpe, strakke lijnen of losse en vloeiende lijnen? Patronen of vaste stoffen? Elk tijdperk heeft een breed scala aan stijlen - er is geen enkele look voor enig decennium. Je kunt iets vinden dat jouw persoonlijkheid in een van hen vertegenwoordigt!

  • Blijf trouw aan wat voor jou natuurlijk aanvoelt. Je zou je als jezelf moeten voelen in alles wat je draagt, niet als iemand die verkleed speelt.
  • Kies items die u aanspreken in plaats van stukken te selecteren, alleen maar omdat ze 'er retro uitzien'.

Vintage Galajurken van veaul

2 Kies stukken die je lichaamsvorm flatteren. Sommige retro items zullen er beter uitzien dan andere. Experimenteer met alles dat in het oog springt, maar als u iets vindt dat echt goed voor u werkt, zoekt u naar andere vergelijkbare items. Als u bijvoorbeeld ontdekt dat losse en vloeiende sjalen uit de jaren 60 er geweldig uitzien, kunt u zoeken naar vergelijkbare stijlen in verschillende kleuren en andere delen.

  • Ontdek extra stukken die flatterend zijn, blijf toevoegen aan je retrogarderobe en ontwikkel je eigen unieke stijl.
  • Selecteer vintage stukken die goed bij je passen en markeer je beste eigenschappen.

3 Voeg vintage versieringen toe aan je moderne stukken. In plaats van je hele stijl te vernieuwen en je hele garderobe te vervangen, moet je nadenken over het toevoegen van retro-accenten aan kleding die je al hebt. Probeer patches toe te voegen aan je spijkerbroek, de knopen van een shirt te veranderen, een jasje met pony te verfraaien enzovoort. Wees creatief!

  • Probeer een aantal van je huidige kleding opnieuw te gebruiken met retro-elementen die je bij een kringloopwinkel hebt gekocht. U kunt bijvoorbeeld een overhemdkraag uit de jaren 60 naaien op een bovenkant die u al hebt.
  • Geef een moderne outfit een beetje retro-flair door er vintage accessoires aan toe te voegen.


Als je meer Galajurken wilt zien, kun je naar Veaul's online shop Veaul.com >>

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!