jurken-collectie.reismee.nl

Hoe te winkelen voor een trouwjurk? Deel I

Nu je al hebt besloten wat je zoekt in een trouwjurk, ben je klaar om het op te zoeken en het jouwe te maken. Om het winkelen voor je trouwjurk leuk, gemakkelijk en pijnloos te laten zijn, moet je niet alleen de winkels raken en wachten tot de jurk op je schoot valt. Een plan maken!

1 Beslis wanneer u moet winkelen. Er is geen tijd te vroeg om te gaan zoeken, maar er is een tijd dat het te laat is. Afhankelijk van waar u uw jurk krijgt, kan het enkele maanden duren voordat uw jurk wordt besteld en verzonden. Vanaf dat moment heb je enkele weken nodig voor je naaister om wijzigingen aan te brengen. Je moet ongeveer 9 maanden voor je bruiloft beginnen met winkelen, maar het liefst eerder. Er is niets mis met vroeg beginnen, zelfs een jaar voordat je daadwerkelijk een bestelling plaatst. Maar maak niet de fout om nog te kopen. Het laatste dat je wilt is dat je twee zomers voor je huwelijk koopt wat je denkt dat je droomjurk is, en ontdek de volgende zomer dat je echte droomjurk net is gemaakt.

     

                                                                                         Trouwjurken 2019 van veaul

2 Beslis waar u wilt winkelen. Dit zal waarschijnlijk een beslissing zijn op basis van uw budget. Bepaal of je winkelt bij winkelketens, kleine boetiekjes, enz. Bepaal zelf hoe ver je zult reizen om jurken persoonlijk te zien. Als je een dure designerjurk wilt, moet je misschien naar New York City reizen om het echt uit te proberen. Als u er echter voor heeft gekozen om plaatsen als David's Bridal op te nemen, vindt u er zeker een in de buurt. In grotere steden heb je toegang tot een aantal winkels en boetieks, die toga's van een aantal ontwerpers dragen, maar ze zullen waarschijnlijk meer aan de dure kant zijn.

 • Wees voorzichtig bij online winkelen. De juiste maat van de jurk is erg belangrijk, en dit kun je het beste doen door hem echt te passen. Als je niet oppast, zou je je beslissing serieus kunnen betreuren en het dubbele geld uitgeven als je de jurk die je online hebt gekocht niet leuk vindt en een nieuwe moet kopen. Als u besluit om online te winkelen, doe dat dan met de grootste zorg.
 • Veel plaatsen vereisen geen afspraak, maar je moet er toch een maken. Dit is om ervoor te zorgen dat u niet een uur wacht, terwijl de consultant klanten helpt die wel een afspraak hadden. Mensen met afspraken komen altijd eerst.
 • Sommige mensen beweren slechte ervaringen te hebben gehad met winkelketens, zoals het ontmoeten van verkoopconsulenten die onvriendelijk of niet behulpzaam zijn. Het is een schot in de roos. Het goede nieuws is dat die winkels altijd ergens anders in de buurt zijn en dat je altijd naar de andere kunt gaan. Als u een consultant krijgt die niet aardig voor u is en u wilt de andere locatie niet bekijken, vraag dan een andere consultant. Als je je daarvoor te veel schaamt, kun je haar gewoon anoniem achterlaten en melden aan de manager. Geen enkele verkoopadviseur heeft het recht onaardig te zijn tegen een bruid!
 • Sommige winkels laten je niet vrij door de toga's bladeren. Ze vragen je om een beschrijving van wat je zoekt en brengen dan je jurken waarvan ze denken dat ze overeenkomen. Als je echt een hekel hebt aan het idee dat je niet alles zelf kunt zien, vermijd deze plaatsen dan. Bel en vraag eerst of het belangrijk voor je is.
 • Grote warenhuizen zijn uitstekende plaatsen om japonnen te vinden. Ze hebben jurken voor elk budget en laten je meestal zo lang als je wilt door de jurken bladeren en proberen zoveel als je wilt.
 • Zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in huurjurken. Dit kan een geweldige oplossing zijn voor de bruid met een beperkt budget. Mannen huren smokings - waarom huur je de jurk ook niet?

3 Neem wat je nodig hebt met je mee.

 • Zorg ervoor dat een andere persoon met je meegaat. U zult beslist een mening willen hebben naast de adviseurs. Maak echter niet de fout om je moeder, je bruidsmeisje, je bruidsmeisje, je andere bruidsmeisje en het zusje van je andere bruidsmeisje te nemen. Niet alleen zullen ze je in de weg zitten, maar geen van hen zal het ergens over eens zijn, en meestal zal minstens een van hen het niet eens zijn met welke jurk je ook maar probeert. Het is waarschijnlijk het beste om een persoon (of misschien twee, zoals je moeder en bruidsmeisje) te nemen, wiens mening je vertrouwt en waardeert.
 • Als je toegestaan bent, neem dan een camera (bij voorkeur digitaal) mee om momentopnamen te maken van de jurken waar je het meest van houd, zodat je ze kunt bijhouden. Je zult waarschijnlijk veel jurken proberen tijdens je zoektocht, en je zult waarschijnlijk snel de details van elke jurk vergeten als je de volgende doet waarvan je houdt. Als u foto's hebt, kunt u ze later onthouden en vergelijken, zodat u uw keuze kunt beperken. Als u geen foto's kunt maken, houdt u een lijst bij van de ontwerper en het kledingnummer of de naam zodat u ze online kunt opzoeken en de foto's op die manier kunt opslaan.
 • Neem een fles water mee of iets anders dat hydrateert. Het proberen van jurken kan een tijdrovende ervaring worden en het kan ook een training zijn, dus zorg ervoor dat je een drankje meeneemt. Zorg ervoor dat je het weghoudt van de jurken.
 • Foto's van jurken die je online of in tijdschriften hebt gevonden, als je die hebt. Zelfs als het jurken zijn die door een andere ontwerper zijn gemaakt, kan de winkel waar je je bevindt, je wellicht helpen iets soortgelijks te vinden. Veel kettingen hebben stijlen die door een dure ontwerper lijken op jurken als een goedkoper alternatief voor bruiden met een kleiner budget.
 • Als je al hebt besloten om een bepaald item te dragen (zoals een specifiek paar schoenen, sluier of sieraden) omdat het een sentimentele waarde heeft, neem het item dan mee. Als het absoluut noodzakelijk is dat je het draagt op je trouwdag, moet je ervoor zorgen dat de jurk die je kiest goed aansluit (hoewel dit je opties aanzienlijk kan versmallen).


Als je meer Trouwjurken wilt zien, kun je naar Veaul's online shop Veaul.com >> 

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
 • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!