jurken-collectie.reismee.nl

Hoe te winkelen voor een trouwjurk? Deel II

   

                                                                                         Trouwjurken 2019 van veaul

4 Kijk naar keuzes voor lengte, mouwstijl, halslijnen, tailles, treinen, enz. Er zijn een hoop opties die er zijn! Doe een beetje onderzoek naar wat mogelijk is voor bepaalde stoffen en silhouetten, maar sluit geen jurken van een specifiek type uit omdat ze niet alle kleine details hebben die jij wilt. Als je ziet wat lijkt op de jurk van je dromen, maar het heeft mouwen en je wilde een mouwloos of als je droomjurk uiteindelijk een enorme trein had en je wilde een kortere, dan kun je een naaister vragen om deze dingen te veranderen. Onthoud echter dat naaisters vaak veel opladen voor kleine dingen, dus als u veel dingen over uw jurk wilt veranderen, kunt u beter doorgaan met uw zoekopdracht. Houd er ook rekening mee dat de meeste van de tijd, dezelfde jurk in verschillende kleuren kan worden besteld. Wanneer u online gaat winkelen of online toga's zoekt, mag u een jurk niet laten liggen alleen omdat hij wit is en u champagne wilt. Als je het leuk vindt, controleer dan of het beschikbaar is in champagne.

5 Pas op voor verkopers. Laat de verkoopadviseur je nergens over vertellen. Vergeet niet dat veel consultants voor commissie werken. Helaas zullen veel verkoopconsulenten er niet om geven als je er echt mooi uit ziet - ze zullen willen dat je de duurste jurk koopt, ongeacht hoe hij er uitziet. Sommigen van hen zullen oprecht geïnteresseerd zijn in het vinden van de jurk van je dromen. Maar maak geen enkele kans en houd vast aan je eigen mening en die van de mensen die je meeneemt.

6 Wees niet ontmoedigd. De meeste vrouwen zullen vele, vele toga's tijdens hun onderzoek proberen. Het is niet alleen normaal om bij je eerste poging niet de perfecte jurk te vinden, het kan een waarschuwing zijn dat je een onbesuisde beslissing neemt waar je later spijt van zult krijgen. Sommige vrouwen hebben geluk en vinden hun droomjurk kort nadat ze beginnen te kijken, maar het is zeer waarschijnlijk dat ze het later wisten, nadat ze door veel andere jurken keken die niet vergeleken konden worden met degene die ze in het begin hadden gevonden. Wat er ook gebeurt, de slimme shopper blijft kijken en gaat later terug naar die jurk als het echt The One blijkt te zijn. Verwacht om ergens tussen 30 en 150 jurken te passen voordat je de laatste hebt gevonden. Sommige vrouwen proberen het op honderden. Voel je niet slecht als je maanden winkelt en 600 jurken uitprobeert voordat je degene vindt die voor jou gemaakt lijkt te zijn.

7 Winkelen rond. Zodra je de jurk hebt gevonden die je op je speciale dag wilt dragen, kun je overwegen om rond te kijken voor verschillende prijzen voordat je je laatste aankoop doet. Eén winkel heeft de jurk die u wilt in de uitverkoop voor aanzienlijk minder dan een andere. Je kunt je jurk misschien online vinden (maar vergeet niet om er zeker van te zijn dat je de jurk daadwerkelijk persoonlijk kunt zien en uitproberen voordat je ooit online koopt). Als je het niet erg vindt om een jurk te dragen die al door een andere bruid is gedragen, kun je veel geld besparen. Je moet gewoon bedenken dat het al is aangepast aan de andere bruid, dus zorg ervoor dat je een zeer gedetailleerde beschrijving krijgt van wat er met de jurk is gedaan.

8 Veel plezier! Dit is een tijd in je leven waarin je zoveel prachtige en dure jurken kunt uitproberen als je wilt. Je staat in het middelpunt van de belangstelling (in ieder geval bij je groep in de winkel) en mensen zullen je met speciale vriendelijkheid behandelen omdat je een mooie bruid bent. Veel plezier!

>> Vind meer Trouwjurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!