jurken-collectie.reismee.nl

Hoe meer vrouwelijk te kleden? Deel I

Het kost niet veel om een generieke outfit te transformeren in een vrouwelijke outfit. Als je op zoek bent naar een meer vrouwelijke garderobe, zoek dan naar nauwsluitende, kleurrijke kledingstukken met elegante of speelse ontwerpen. Je hebt echter geen volledige make-over nodig: het toevoegen van vrouwelijke accessoires, zoals een hoofdband of een paar schattige ballerina's, gaat een heel eind.

Methode 1 van 5: Vrouwelijke kleding vinden

1 Draag een blouse met ruches of andere details. Flounces, strikken of knopen aan de hals bieden een aantal interessante details. Deze shirts kunnen worden gecombineerd met een skinny jeans of versleten in een rok worden gestopt.

  • Je kunt bijvoorbeeld een roze blouse met ruches dragen met een skinny jeans en hakken.
  • Draag een mooie blouse onder een blazer om je werkkleding een beetje extra stijl te geven.
  • Draag voor een zakelijke stijl een blouse onder een blazer. Voor een casual avondje uit, trek een vest aan de bovenkant.

2 Trek aan een sweater met patroon als u het koud hebt. Probeer pullover truien met polka dots of strepen. Je kunt kiezen voor een decked in pailletten of strikjes. Draag deze alleen of over een ander shirt.

  • Sweaters passen goed bij een warme spijkerbroek en laarzen.
  • Sweaters zijn er in pastelkleuren, juweeltonen en andere heldere kleuren om een extra vrouwelijke kwaliteit aan toe te voegen.
  • In plaats van pullover truien, kun je ook vesten dragen. Een goed uitgerust vest, gemaakt van wol of kasjmier, kan je warm en stijlvol houden.

3 Stap in een kousejurk. Schede jurken zijn gestructureerde jurken met een lichte nadruk op de taille. Ze zijn meestal aangepast aan het lichaam. Zoek naar schede-jurken in verschillende patronen en kleuren. Ze zijn ideaal voor werk, formele evenementen of datums.

  • Draag een gewaagde statement ketting met een schede jurk. De eenvoudige stijl van de jurk doet de sieraden knappen.
  • Schede jurken passen goed bij vesten en ballet flats.Wear hakken om de stijl aan te kleden voor een meer formele gelegenheid.
  • Als het koud is, probeer dan een paar kleurrijke panty's onder je jurk te dragen.

korte zwarte jurken van veaul

4 Houd een zwarte outfit voor speciale gelegenheden. Een zwarte jurk of pak is functioneel en veelzijdig. Kleed hem aan of uit op basis van welke accessoires je kiest. Het kan ook worden gedragen voor verschillende evenementen, zoals vergaderingen, feesten en datums.

  • Draag zwarte hakken of combineer het met gouden pumps. Als je een meer streetwise look wilt, probeer dan witte sneakers of een paar oxfords.
  • Gouden sieraden of een heldere statement ketting kunnen elke zwarte outfit geschikt maken voor een formele gelegenheid.

5 Kies een lange jas met een nauwsluitende taille. Een stijlvolle jas is essentieel in de winter, maar sommige jassen lijken te volumineus of vormloos om een vrouwelijk gevoel te hebben. Om dit te omzeilen, koop een jas met een riem om je middel te binden. Misschien wilt u ook een lange jas krijgen voor een slank silhouet.

  • Draag lange jassen over spijkerbroeken of jurken. Het is het beste om een jas te krijgen die enigszins groot is zodat je hem over lagen kunt dragen.
  • Wees niet bang om een jas te pakken die een statement maakt. Een gewaagde luipaardprint, felle gele kleur of polka dot-ontwerp kan je opvallen in koud weer.

6 Draag een statement ketting of ring. Statement sieraden zijn vaak groot en onhandig om er het oog op te krijgen. Het wordt het best gedragen met eenvoudige kleding en rechte silhouetten. Een statement stuk is een geweldige manier om vrouwelijk te lijken, terwijl het ook brutaal en levendig is.

  • Je zou een schitterende strass ketting kunnen dragen onder een blazer of met een schede jurk.
  • Een statementring of -manchet voegt extra flair toe voor formele evenementen of avonden uit. Als je een pak draagt, probeer dan manchetknopen met heldere juwelen.
  • Lange, dangly oorbellen kunnen een vleugje flair geven aan een casual outfit of sportieve stijl.

7 Koop een paar paar vrouwelijke schoenen voor verschillende gelegenheden. Schoenen zijn voldoende om van een outfit een vrouwelijke look te maken. Hakken en ballet flats zijn zowel veelzijdig als vleiend. Misschien wilt u ook een goed paar laarzen voor kouder weer. Probeer ongeveer 3 of 4 verschillende paren te hebben die bij je outfits passen.

  • Hakken zijn de ultieme vrouwelijke schoen en kunnen nonchalant met een spijkerbroek worden gedragen als je een normale outfit wilt dragen.
  • Als je van comfortabele schoenen houdt of een sneakerfanaat bent, koop dan een paar mooie sneakers! Zoek naar gestroomlijnde ontwerpen met spannende kleuren, zoals pastel- of juweltinten, sprankeling of patronen. Door de sneakers schoon te houden, kun je ze onderdeel maken van een vrouwelijke outfit.
  • Leren laarzen, of deze nu hoog of laag zijn, hakken of geen hakken, passen goed bij een skinny jeans of legging in de winter.
  • Gladde sandalen zijn vrouwelijk en leuk. Zoek naar een paar met bloemen, felle kleuren of riemen die je been kantelen.

8 Plak een hoofdband in uw haar. Kies een felgekleurde of getekende hoofdband, zoals oranje strepen of bloemen. U kunt ook kiezen voor een hoofdband met een statement-stuk, zoals een strass boog of een bloem.

  • Hoofdbanden passen goed bij zowat elke haarstijl. Draag er een met je haar naar beneden of omhoog in een knot of paardenstaart.
  • Probeer een lint of sjaal rond je haar te binden voor een sierlijke aanraking.

9 Neem een tas mee. Een tas, tas, tas of koffer kan een grote uitspraak doen over je persoonlijkheid. Kies een tas die bij je levensstijl past, maar zorg ervoor dat hij er een beetje pit aan geeft. Misschien krijg je een tas in felle kleuren of een gestructureerde leren tas.

  • Een grote tas kan meer dragen, maar een kleinere tas is gemakkelijker mee te nemen.
  • Een pastelroze tas is een traditioneel vrouwelijke optie, terwijl een opvallende rode of witte tas een moderne uitstraling heeft. Bruine of zwarte opties lijken professioneel.
  • Als je een ediger sfeer hebt in je stijl, kies je misschien voor een leren tas met studs. Als je een eigenzinnige stijl hebt, probeer dan een tas met gedurfde strepen of patronen.

>> Vind meer Gelegenheids Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!