jurken-collectie.reismee.nl

Hoe sexy te kleden (voor grotere vrouwen)?

Grote en ronde lichamen vullen kleding mooi in en kunnen er gemakkelijk sexy uitzien. Leer hoe je alle delen van je lichaam kunt bagatelliseren waarvan je nog niet zo zeker bent, en accentueer gebieden waar je van houdt om je echt sexy, zelfverzekerd en gevleid door je kleding te voelen!

Methode 1 van 4: Je bovenlichaam aankleden (armen en borst)

1 Kies een kwaliteit BH. Denk aan het belang van onderkleding van goede kwaliteit voor de basis van elke sexy outfit. Zoek een beha die comfort biedt in de cups, de band en de riemen.

  • Let op brede banden om een grotere borstkas te ondersteunen. De middelste voorkant van de beha moet plat over je borstbeen liggen, de band moet parallel helemaal rond je borst liggen zonder omhoog te rijden, en er mag geen overloop zijn van de cups of de opening tussen de borst en de cup.
  • Overweeg je outfit voor een avond of andere gelegenheid wanneer je je wilt kleden om indruk te maken. Een strapless top of jurk heeft een strapless bh nodig, een decolleté in de nek zal een invallend gesneden bh nodig hebben, een low-back of cut-out stijl heeft een lage rug of backless bh nodig, etc.
  • Overweeg een bh die is ingebouwd in een langere bovenkleding onder controle-top als je meer ondersteuning wilt bieden voor je hele buik wanneer je een nauwsluitende sexy outfit draagt.

2 Kies tops die het lichaam afschuimen. Zoek naar toppen die nauw aansluiten maar het lichaam afschuimen zonder de huid te omhelzen voor de beste lange, sexy lijnen voor je torso.

  • Probeer een decolleté om uw borst te accentueren, of een lage rug om te pronken met een subtielere huid. Goed passende, lichaam-skimende pasvorm zal voorkomen dat een blootliggende huid overbelicht of onaangenaam onthult.
  • Probeer een off-the-shoulder top of jurk voor een gemakkelijke manier om wat huid bloot te leggen en te pronken met je schouders en nek.

3 Zoek naar gestructureerde bustes. Probeer tops en jurken met structuur of ingebouwde vulling en ondersteuning voor de borst om ondersteuning te bieden en een vollere borstkas te flatteren.

  • Let op de structuur in de buste, vooral wanneer het kledingstuk moeilijk te dragen is met een beha en er een kan vervangen.
  • Let ook op de halslijn. Kies een V-vorm of hartvormige halslijn om het lichaam langer te maken en spleten te laten zien, of kies voor minder decollete, maar een mooi montuur voor je nek en sleutelbeenderen met een vierkante halslijn.

Afbeelding van : mouwloos Avondjurken

4 Ga mouwloos of probeer rechte mouwen. Draag tops en jurken zonder mouwen, of kies voor hoezen die puur zijn als een manier om zowel wat sexappeal toe te voegen als nog steeds een beetje meer bedekt te zijn als je zou willen zijn.

  • Zoek naar mouwen met kanten details, uitsparingen of doorschijnende delen voor extra sexiness op de armen.
  • Kies voor mouwen in een kimono- of dolmanstijl of een andere vergelijkbare stijl die van de arm weg zweeft voor een elegante en flatterende look.
  • Vermijd gewone korte mouwen met korte mouwen, die de armen visueel op het breedste punt afsnijden. Kies voor driekwart lengte, zonder mouw of een kortere mouw die met een diagonale hoek op uw arm valt.

Methode 2: Dressing om je buik te flatteren

1 Ga voor cinched tailles. Zoek naar tops, rokken en jurken die in de taille smoren om je natuurlijk sexy zandlopervorm te accentueren.

  • Het nauwsluitende deel van een kledingstuk moet tegen je natuurlijke middel, het kleinste deel van je buik, tussen je ribbenkast en navel drukken.
  • Probeer peplum- of wikkelstijloverhemden en -jurken die pronken met het smalste deel van je buik terwijl je wegwaait van de maag daaronder. Een omslagjurk zorgt voor een aantrekkelijke alledaagse look, terwijl peplums gemakkelijk een sexy avondlook creëren; beide kunnen omhoog of omlaag worden aangekleed.
  • Probeer rokken, korte broeken en broeken die hoog getailleerd zijn en die overal van de navel tot aan de natuurlijke taille vallen, die de taille accentueren maar ook enige steun voor de onderbuik creëren als u dat wilt.

2 Zoek naar een ronde pasvorm of stretch-denim om de taille te strelen. Koop broeken en jeans die geschikt zijn voor een grotere taille en heupgedeelte door uit te kijken naar ronde pasvormen of materiaal met voldoende stretch om zowel comfort als een sexy body-hugging look voor de taille, heupen en achterkant te creëren.

  • Zorg ervoor dat de taille van elke broek comfortabel zit wanneer u staat en zit. Vergeet niet dat de taille kan uitrekken met slijtage, maar zou moeten passen als deze net gewassen is.
  • Probeer jeggings of andere populaire broekstijlen met een elastische tailleband voor optimaal comfort en extra rondingen. Een breed uitlopende tailleband past comfortabeler dan een kleinere die in de taille of de onderbuik kan graven.
  • Kies voor een middelhoge of hoge pasvorm om de onderbuik te verdunnen voor een slank uiterlijk.

3 Probeer effen kleuren of kleinere patronen. Kies voor effen kleuren in donkere of juweltinten voor een slanke avondlook die je taille en heupen flatteert. Houd patronen subtiel en kleiner in schaal voor een chique en sexy stijl.

  • Over het algemeen zullen lichtere kleuren visueel worden benadrukt en donkerdere kleuren verminderen, dus kies een kleur voor uw top om de aandacht te vestigen op uw buik of donkere neutrale kleuren om deze te bagatelliseren.
  • Probeer patronen met geometrische vormen die naar beneden wijzen, zoals verticale strepen of punthaken, voor een langwerpig effect voor het midden van het lichaam. U kunt nog steeds meer horizontale of grotere patronen gebruiken voor gebieden die u wilt accentueren.

4 Favour dikke stof en gebruik een verfraaiing op een strategische manier. Draag tops gemaakt met stof die dik genoeg is zodat deze niet aan je lichaam blijft kleven waar je het niet wilt. Zorg ervoor dat ruches, kralen of andere versieringen die sexy kunnen zijn, worden geplaatst op gebieden die u wilt markeren in plaats van bagatelliseren.

  • Versieringen die volume toevoegen aan een kledingstuk, mogen alleen slaan op delen van uw lichaam die u wilt accentueren of verwijden. Functies zoals een riem of ruching kunnen echter helpen om een gebied zoals de taille smaller te maken als u die sexy zandlopervorm wilt definiëren.
  • Als u kiest voor een dunnere stof voor kledingstukken rond uw buik, zoek dan naar artikelen die vouwen, vouwen of samenkomen om oncomfortabel of onflatteus vastklampen te voorkomen.
  • Draag een tanktop of controleer het onderkledingstuk onder een te dunne bovenkant om een egale basis te creëren.

Op zoek naar >> Avondjurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!