jurken-collectie.reismee.nl

Hoe te kleden in kniehoge rokken?

Het dragen van een knielange rok is iets dat terug in stijl is. Je kunt er trendy, stijlvol en modieus uitzien met deze look. Het is belangrijk dat je een paar belangrijke tips volgt, dus je ziet er niet chic uit. Knielengte verwijst naar rokken van net boven tot net onder de knie.

1 Kies een lengte die je lengte flatteert. Niet iedereen heeft hetzelfde lichaamstype, en er zijn enkele manieren om een knielange rok er beter uit te laten zien.

  • Korte dames of meisjes zien er echt goed uit in knielengte rokken die vallen net onder de knieën. Het is niet waar dat korte vrouwen geen knierokken rokjes kunnen dragen.
  • Als je heel lang bent, zie je er geweldig uit in een rok die precies op het middelste punt valt. Dat betekent niet dat je niet kunt proberen een knielange rok, maar het is iets om te overwegen.
  • Vrouwen boven de 40 zien er goed uit in knielengte rokken, die afvallen, en laten de kalveren zien.

2 Kies een vorm die je lichaamstype vleit. Er zijn veel stijlen van knielange rokken en verschillende lichaamstypes zien er bij sommige beter uit dan andere.

  • Knielange rokken hoeven niet saai te zijn en hoeven niet in een platte, vormloze stijl te komen. Voor beginners zijn er potloodrokken, complete rokken, ballonrokken en A-lijnrokken.
  • Geplooide rokken zijn geweldig op appelvormige vrouwen omdat ze het maaggebied camoufleren.
  • Zandlopervormen zien er geweldig uit in potloodrokken omdat ze de dijen smaller maken en toch je rondingen laten zien. Rokken met details aan de onderkant, zoals ruches, pronken ook met de rondingen.
  • A-lijnrokken zien er geweldig uit bij vrouwen met peervormige lichamen. Ze minimaliseren een grotere onderste helft. Als je erg mager bent, vermijd dan dikke rokken en probeer riemen!] Vrouwen met rechtere lichamen en niet veel bochten zouden een babypopjurk op de knielange rok kunnen dragen. Dit geeft de illusie van bochten.

3 Kies een gedurfde kleur. Omdat de knielange rok een beetje eenvoudig in concept is, kun je hem er anders uit laten zien en nog meer opvallen door een gewaagde kleur te kiezen.

  • Denk aan felle kleuren zoals bubblegumroze, mosterd, limoengroen en perzik. Pastelkleuren werken goed, maar edelsteenkleuren ook. Je zou kunnen proberen om een knielange rok met plooien te dragen. Kies het in een gewaagde kleur, zoals roze lippenstift, zodat het lijkt alsof je de oma's kast hebt overvallen.
  • Knielange rokken met zeemeerminzomen zijn een andere manier om de stijl meer up-to-date en heel romantisch te laten lijken. Overweeg om een rode zeemeermin-omzoomde rok te combineren met een eenvoudig wit mouwloos shirt.
  • Let op hoe de kleur en het patroon werken met je lichaamstype (vet accentueert functies, dus het plaatsen van opvallende elementen kan belangrijk zijn.) Als je bijvoorbeeld je heupen wilt slank maken, werken donkere kleuren beter op de bodem en zou de gedurfde kleuren voor het shirt kunnen redden. Marine, grijs, donkerbruin en zwart zijn afvallen; met helderdere kleuren kunnen gebieden er groter uitzien.
  • Dat betekent niet dat je een zwarte of witte knielange rok niet kunt maken; dat kan, vooral als je een kleurrijk shirt kiest. Speel echter met het kleurenpalet en wees niet bang om vet te gaan. Het is echter een goede vuistregel om te volgen dat als je gedurfd op de bodem gaat, een neutrale kleur voor de bovenkant kiest, zoals een wit of zwart shirt.

bron : Knielengte Jurken

4 Probeer een interessante stof te dragen. Knielange rokken worden niet langer vermeden door beroemdheden, zelfs in de zomer. Je kunt er ook goed uitzien in een knielange rok. Het hoeft er niet stom uit te zien. Speel rond met de stofkeuze.

  • Een manier om een knielange rok te laten opvallen is door er een te kiezen in een interessante stof zoals kant. Sommige mensen dragen bijvoorbeeld knielengte rokken in geruite vorm. Wil je echt aandacht krijgen? Probeer tule te dragen. Deze ballerina-achtige stof is geweldig voor een avondje uit.
  • Als je kiest voor zo'n gedurfd ontwerp of stof, is het een goed idee om er bovenop nog eenvoudiger in te zijn. Een winnende look is om de rok te combineren met een crop-top en een spijkerjack of -shirt.
  • Oogje stof wordt beschouwd als zeer romantisch en een andere manier om een knie-lengte rok jazz. Nogmaals, omdat dit een drukkere stof is, is het het beste om een eenvoudigere top te kiezen, zoals een strak, onopgesmukt wit shirt. Het omgekeerde is ook waar. Als je een knielange rok in effen kleuren draagt, kun je je top spannender maken door zelfs een shirt met een oogje te dragen!

Ontdek meer >> Afstuderen Jurken , Avondjurken , Galajurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!