jurken-collectie.reismee.nl

De perfecte winter trouwjurk vinden?


De zomer is misschien net om de hoek, maar als u op zoek bent naar een winterhuwelijk, dan is het nu het moment om na te denken over de perfecte winter-trouwjurk.

Hoewel veel bruiden ervoor kiezen om een trouwjurk te kopen voordat ze overwegen hoe ze tijdens de winter van de zomer eerlijk zullen zijn, als je tijd buiten door wilt brengen voor je ceremonie of foto's, dan is nadenken over het weer een must.

Gelukkig is een winterbruiloft net zo magisch als het hebben van je grote dag in de zomer. Uiteindelijk wordt het een winterwonderland genoemd. Er zijn veel verschillende manieren waarop je je jurk kunt stylen tot een winters thema, zodat je er zowel uit ziet als voelt, geweldig op je grote dag.


Laag maken

De gemakkelijkste manier om warm te blijven bij koud weer is altijd door extra lagen toe te voegen, en uw trouwdag is geen uitzondering. Van een dik lijfje dat je bovenlichaam warm houdt tot een vollere rok, lagen zijn een ideale manier om de jurk te dragen die je altijd al hebt gewild zonder jezelf aan het weer te offeren. Extra lagen tule aan de binnenkant van je jurk kunnen hier van pas komen, terwijl dikkere stoffen zoals satijn je helpen je verder te isoleren.


Draag een paar dikke panty's

Veel bruiden kiezen om kousen te dragen op hun trouwdag, ongeacht het weer, maar als je echt iets extra's wilt doen om jezelf warm te houden, overweeg dan een paar fleece-panty's. Dikke witte maillots doen denken aan de jaren zestig en met vintage en theelange jurken die terugkomen, kan panty's een extra statement vormen voor je garderobe voor de winterhuwelijk. Natuurlijk hoef je niet bij wit te stoppen. Als je op zoek bent naar een eigenzinnige manier om jezelf warm te houden, overweeg dan patronen in felle kleuren om op te vallen op de grote dag.


Kies een jurk met mouwen

Dank aan hertogin Catherine, trouwjurk mouwen hebben een populaire comeback gemaakt in de afgelopen paar jaar. Niet alleen voegen mouwen een vleugje elegantie en eigenaardigheid toe aan je trouwjurk, maar ze kunnen ook een grote aanwinst zijn tijdens de winter. Of je mouwen nu dun of dik zijn, met die extra beschermlaag kun je de hap uit de kou halen. Trouwjurken met mouwen hebben ook de neiging hogere halslijnen te hebben, waardoor u ook minder blootgesteld bent aan de elementen.

Fotoquelle:Trouwjurken Lange Mouwen . Zie hier het echte huwelijk.

Investeer in een bolero

Ondanks de verleiding om 's avonds het jasje van je nieuwe partner te lenen, kan je eigen bolero, sjaal of zelfs blazer je warmer houden. Niet alleen zijn veel bolero's gemaakt van warmere materialen, ze passen beter bij je en laten ook minder van het weer binnen. Ze zijn ook een mooie toevoeging aan je wintergarderobe en een witte bolero kan keer op keer worden gedragen voor andere winter formele evenementen.


Draag een broekpak

Als je op zoek bent naar een meer onconventionele look, dan is een trefzekere manier om je tijdens je trouwdag warm te houden, om je te bedekken met een broekpak. Een broekpak is een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, kan goed worden uitgebreid en geeft je een vleugje moderne elegantie wanneer je door het gangpad loopt. Niet alleen dat, maar het zal u de hele dag verborgen houden. Wie zegt dat alleen de bruidegom een pak kan dragen?

meer Trouwjurken >>

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!