jurken-collectie.reismee.nl

Bloemenmeisje jurken

Het uitzetten van je bloemenmeisje is je kans om gek te worden op meisjesachtige franje en mooie strikken. Uw oudere bruidsmeisjes zijn misschien niet onder de indruk van een babyroze jurk met satijnen rozenknoppen en een volledige netrok, maar uw bloemenmeisje zal er eenvoudig van houden.


Hier zijn enkele van de belangrijkste looks voorbloemenmeisje jurken, samen met een klein praktisch advies over het kiezen van hun jurken.

De miniatuurbruid
De traditionele look voor een bloemenmeisje is een kleine versie van de bruidsjurk, zonder de stijve structuur en de sluier natuurlijk. Bloemmeisjes zien er schattig uit in witte of ivoren gewaden die de bruid nabootsen, misschien met een toegevoegde sjerp in dezelfde kleur als de bruidsmeisjes.

Het miniatuurbruidsmeisje
Veel ontwerpers hebben bloemenmeisjesjurken in dezelfde stijl als bruidsmeisjesjurken, zodat je een gecoördineerd huwelijksfeest kunt houden. Overweeg dat stijlen voor volwassen bruidsmeisjes niet per se geschikt zijn voor jonge bloemenmeisjes; bijvoorbeeld, als uw bruidsmeisjes strapless toga's dragen, kan uw bloemenmeisje iets dergelijks dragen, maar met riemen toegevoegd. Een geweldige look is om je bloemenmeisje in dezelfde stijl te laten kleden als de bruidsmeisjes, in een lichtere of donkerdere tint van dezelfde kleur.

Accessoires coördineren
Misschien heb je vier jonge nichtjes die je zou willen hebben als bloemenmeisjes, maar je kunt het je niet veroorloven om vier jurken te kopen. Vraag hun ouders om ze te kleden in gelijkaardige jurken, misschien eenvoudige witte knielange katoenen zomerjurken en ze dan uit te rusten met bijpassende accessoires zoals een gekleurde sjerp en een verse bloemenkop.

Praktisch advies voor bloemenmeisjejurken
Voordat je je laat meeslepen door het uiterlijk van je bloemenmeisjejurken, zijn hier enkele praktische aspecten om te overwegen:

  • Vloerlengte jurken zijn erg mooi, maar als je bloemenmeisje niet aan hen gewend is, kan ze uiteindelijk door het gangpad struikelen in plaats van te verwerken. Overweeg een theelange jurk of laat de zoom iets naar boven zakken.
  • Controleer het materiaal dat u hebt gekozen om ervoor te zorgen dat het niet jeukt of irriterend is voor de huid en dat het niet te zwaar is voor uw bloemenmeisje om de hele dag te dragen.
  • Zorg ervoor dat je bloemenmeisje een mooi vest heeft dat haar jurk complimenteert als het koud wordt. Haar vaders dinerjasje zal er echt niet uitzien met haar prachtige jurk.
  • Houd bloemenmeisje schoenen plat en eenvoudig, zodat ze comfortabel is. Slip pumps of witte sandalen zijn geweldig. Vraag haar ouders om haar door het huis heen te dragen in de week vóór de bruiloft om hen binnen te breken.
  • Geef geen fortuin uit aan de jurk van je bloemenmeisje, want je kunt garanderen dat er overdag iets zal worden gemorst. Als je wilt dat ze het kan bewaren als een aandenken van de dag, zorg er dan voor dat het met je jurk droog kan worden gereinigd.
  • Vraag de ouders van je bloemenmeisje ervoor te zorgen dat ze die dag wit ondergoed draagt. Haar roze kniekousen voor puppy's zijn misschien haar favoriet, maar je wilt niet dat ze in je trouwfoto's schitteren. Als je wilt dat ze een panty draagt, zorg er dan voor dat er een reserve paar bij de hand is in het geval van ladders of haken en ogen.

Vind Bloemenmeisjes Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!