jurken-collectie.reismee.nl

Bruiloftsgasten: wat te dragen bij een zomerbruiloft

Navigeren in de wereld van de bruiloft gast kleding is niet zo lastig als je zou denken, en het kiezen van outfits voor zomerbruilofts kan heel leuk zijn, want er zijn zoveel opties tot je beschikking. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het ontcijferen van uw mode-strategie, net op tijd voor de huwelijksuitnodigingen om te beginnen met overstromingen.

Het eerste dat u moet doen bij het plannen van uw outfit voor een zomerse bruiloft, is een overweging van vijf belangrijke punten. Deze kernpunten zijn cruciaal bij het bepalen welke kleding geschikt is voor de bruiloft die u zult bijwonen.

Waar wordt de bruiloft gehouden?
Is het een traditioneel kerkelijk huwelijk, een strandhuwelijk, een tuinhuwelijk, of misschien een wijngaardhuwelijk? Denk aan de locatie en bruikbaarheid van je outfit, omdat dit een van de belangrijkste punten is die je in eerste instantie moet overwegen. Een gast kan bijvoorbeeld een aangekleed paar sandalen dragen op een strandhuwelijk, maar niet op een formeel cocktailhuwelijk. Gezien je omgeving is de eerste stap naar modieus succes.

Geeft u een kledingvoorschrift op?
Smart casual? Cocktail? Witte das? Een dresscode geeft u een solide indicatie van welk kledingniveau geschikt is voor de gelegenheid. Klik hier als je wat meer uitleg nodig hebt over het decoderen van kledingcodes.

Wat is je relatie met het gelukkige paar?
Traditioneel hebben naaste familieleden van het paar een vrije pas om wat meer verkleed te worden, als ze dat willen. Door dit te zeggen komt het er echt op neer hoe comfortabel je bent in bepaalde kledingstukken en heeft dit weer betrekking op de algemene dresscode.

Welke kleuren en stijlen passen het beste bij jou?
Bij het kiezen van een outfit voor elke gelegenheid, is het altijd noodzakelijk om kledingstukken te kiezen die je beste eigenschappen accentueren en om geen kleuren te dragen die je misschien uitwassen. Als de huidige modetrend een kleur is die niet past bij je haar of huidskleur, dan is het een betere optie om de trend te negeren en je te richten op het vinden van kleding die je functies verbetert.

Tijdloos versus trends
Ben je van plan om een outfit te dragen die voor een soortgelijke gelegenheid kan worden hergebruikt, of draag je een trendy stuk? Een trendstuk is over het algemeen een kledingstuk dat zeer actueel en trendy is, zoals kleuren die in het seizoen zitten, of details zoals franjes of schoudervullingen, terwijl een klassiek kledingstuk zoals een LBD (kleine zwarte jurk) kan worden gebruikt vele malen voorbij. Soms zijn 'tijdloze' outfits meer van toepassing op bepaalde omgevingen, zoals meer traditionele functies, en trendstukken kunnen worden gedragen voor minder traditionele evenementen. Het hangt echter echt af van wat het kledingstuk is en de dresscode die is bedongen.

Als je het nog steeds niet zeker weet ...
Hier zijn enkele mogelijke outfitkeuzes op basis van het type huwelijk dat u kunt bijwonen.

Traditioneel kerkhuwelijk


Afbeeldingsbron : zomer Cocktailjurk
Een cocktailjurk voor in de zomer, of een top en rok met en een strappy hak, zijn beide ideale opties voor een traditioneel zomers huwelijk. Denk aan klassieke kleding in plaats van trendstukken voor een kerkelijk huwelijk, omdat de locatie een traditionele benadering afleidt.

Strandhuwelijk

Afbeeldingsbron : Avondjurken lang
Op een strandhuwelijk heb je een groter bereik aan outfits om uit te kiezen. Alles van een leuke jumpsuit, een zomerse cocktailjurk of een maxi-jurk is voldoende. Je kunt zelfs wegkomen met een paar sierlijke platte sandalen. Trendstukken zijn geschikt voor een zomerse strandbruiloft, omdat de omgeving doorgaans meer ontspannen is.

Tuinhuwelijk


Afbeeldingsbron : Gelegenheids Jurken
Tuinhuwelijken lenen zich soms voor een Bohemisch thema, dus outfits zoals een lange rok en hakken, een maxi-jurk, een speelpak of jumpsuit, een rok en top, of een zomerse cocktailjurk zijn allemaal van toepassing. Raadpleeg echter altijd de kledingcode die op de uitnodiging staat vermeld. Alleen omdat een bruiloft buiten wordt gehouden, betekent nog niet dat het niet formeel is. Over het algemeen zal het paar uitdrukken dat zij wensen dat het een formele gelegenheid zou zijn.

Wijngaard bruiloft

Een wijngaardbruiloft is waarschijnlijk meer verwant met het traditionele huwelijk, dus een outfit zoals een slim cocktailjurkje zou ideaal zijn. Of voor een meer eigentijdse optie een strakke smoking op maat met strappy hakken en een metalen clutch. Het combineren van klassieke kledingstukken met trendsets is een geweldige benadering van een wijngaardomgeving, omdat de wijngaardbruiloft een formele gebeurtenis kan zijn in een niet-traditionele context.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!