jurken-collectie.reismee.nl

Wie betaalt er bruidsmeisjesjurken?

Wordt gevraagd om een bruidsmeisje te zijn kan een van de meest opwindende en leuke ervaringen van je leven zijn. En dat niet alleen, maar je kunt het ook aan je zijde doorbrengen op een van de grootste dagen van hun leven. Dus ja zeggen is een goed idee!

Echter, als het gaat om bruidsmeisjes en budgetten kunnen de lijnen soms een beetje wazig worden. Wie betaalt er bruidsmeisjesjurken? En wat moet er te veel worden overwogen om te vragen?

Over het algemeen zijn er drie soorten bruiden als het gaat om het kopen van je bruidsmeisjesjurk; degenen die bieden om alles te betalen, degenen die de kosten delen, en degenen die verwachten dat u betaalt.

Het probleem is dat er zoveel andere factoren zijn waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de perfecte bruidsmeisjesoutfit, zoals kleur, stijl, schoenen, accessoires en of u het ontwerp al dan niet leuk vindt.

Dus voor alle bruidsmeisjes die er zijn, hier is onze go-to guide over wat je zou verwachten te betalen.


Afbeelding van Bruidsmeisjes Jurken van Veaul

Moet ik aanbieden om de jurk te betalen?

Als bruidsmeisje moet je je eigen jurk kopen voor de grote dag. Dus aanbieden om te betalen voor de jurk is niet iets bijzonders. Wordt gevraagd om een bruidsmeisje te zijn komt toch met sommige kosten. Vooral als je jurk een redelijke prijs heeft, uit het rek komt, of iets dat je opnieuw zult dragen, is er geen reden waarom je niet zou aanbieden om te betalen.

Als hun bruidsmeisjes hun kleding betalen, kunnen sommige bruiden zich echter ongemakkelijk voelen. Een bruid zal vaak aanbieden om de kosten van de jurk te betalen als ze een kleur of stijl dicteren die het bruidsmeisje nooit meer zal dragen, het is iets wat ze leuk vinden, maar het bruidsmeisje is niet blij met, of als ze een dure keuze hebben gemaakt of designerjurk.

Soms staan bruiden en bruidsmeisjes op dezelfde pagina en bespreken ze eigenlijk de kosten van de bruidsmeisjesjurk. We raden aan de rekening te splitsen als de jurk speciaal voor de dag wordt gemaakt, er zijn veel andere kosten voor de bruidsmeisjes, zoals reizen of accommodatie, of de bruid weet dat het bruidsmeisje misschien niet veel geld heeft. Als bruid, als je iemand vraagt een bruidsmeisje te zijn, is de kans groot dat je ze bij je wilt hebben op je grote dag. Dus daar een klein beetje geld voor zoeken zou geen probleem moeten zijn.

Als algemene vuistregel wordt een bruidsmeisjesjurken met een prijs van minder dan $ 200 als redelijk beschouwd. Als het een jurk is tussen $ 200- $ 500, moet je bespreken hoe de rekening wordt gesplitst en als de bruid een jurk heeft gekozen die meer waard is dan $ 500, moet ze aanbieden om ervoor te betalen.

Afbeelding van Bruidsmeisjes Jurken van Veaul

Hoe zit het met andere kosten?

Als bruidsmeisje komt naast de jurk nog andere kosten. Daar zijn de schoenen, sieraden, accessoires, bruidsdouche, kippennacht en zelfs haar en make-up te overwegen.

Dit is waar het belangrijk is om met je bruid te communiceren en ervoor te zorgen dat je op dezelfde pagina bent als het gaat om wie wat koopt.

Als je bruid al haar bruidsmeisjes aan elkaar laat passen en dezelfde jurk, schoenen en accessoires koopt, moet ze aanbieden om de helft van de kosten te betalen. Vaak betekent dit dat je alleen voor de jurk betaalt of dat je de schoenen en accessoires samen betaalt.

We zien veel meer bruiden gaan voor de casual look als het gaat om hun bruidsmeisjes, dus niet iedereen zal matchen. Als je een bruidchilla hebt en ze wil dat je gewoon een paar schoenen in een bepaalde kleur krijgt, dan wordt het een stuk makkelijker om voor te betalen. Op die manier kun je nog steeds een paar schoenen kopen die passen bij het bruidsfeest, terwijl je er ook voor zorgt dat ze iets zijn dat je opnieuw zult dragen.

Als het gaat om andere kosten, zoals het bruidsfeest of de kippennacht, zullen de bruidsmeisjes vaak samen poolen om de basiskosten te dekken. Als u een solo-bruidsmeisje of een bruidsmeisje bent, is de kans groot dat uw bruid deze kosten met u zal delen. Extra kosten voor uitstapjes zoals high tea worden vaak door de gasten betaald.

Over het algemeen gesproken moeten haar en make-up op de dag of tijdens beproevingen door de bruid worden bedekt.

Hoe praat je over geld?

We hebben veel voorbeelden gehoord van bruidsmeisjes die een bittere smaak in hun mond hebben gekregen nadat ze gevraagd waren om te veel te fokken voor een bruiloft. We hebben ook gehoord van veel goedhartige bruiden die zijn blijven betalen voor de jurk omdat ze niemand willen beledigen.

De belangrijkste focus als het gaat om een bruidsmeisje is communicatie, met name als het gaat om geld. Kosten is iets waar je van tevoren over moet praten voordat er aankopen of beslissingen worden genomen. Hoewel de bruid een visie in gedachten heeft, is praten over wat redelijk is, binnen het budget en geschikt voor alle bruidsmeisjes betekent dat er minder wrijving is als het gaat om het kopen van de jurk.

Ga met de bruid zitten nadat zij u heeft gevraagd om haar bruidsmeisje te zijn en wees direct met haar over wat zij van u verwacht en vice versa. Je vriendschap zal je ervoor bedanken!

Hoe werkt het voor junior bruidsmeisjes?

Als de bruidsmeisjes jong zijn, of junior bruidsmeisjes, is de traditionele veronderstelling dat hun ouders de jurk zullen kopen. Echter, het hebben van junior bruidsmeisjes wordt steeds minder vaak, dus minder mensen zullen zich bewust zijn van deze traditie. Als je een bruid bent en wilt dat de ouders voor de jurk betalen, moet je vooraf wat onderzoek doen naar wat je verwacht van het budget, voordat je hen van tevoren vraagt of je de jurk wilt kopen.

>Vind meerBruidsmeisjes Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!