jurken-collectie.reismee.nl

Hoe bruidsmeisjekleding kiezen voor alle smaken?

Zij zijn de leidende dames in je leven en je hebt ze gevraagd om aan je zijde te staan op een van de belangrijkste dagen in je leven. Het zijn je bruidsmeisjes en je wilt dat ze (bijna) net zo helder schijnen als jij op de grote dag.

Maar hoe kies je de perfecte jurk voor je bruidsmeisjes, vooral als je er twee of meer hebt om voor te zorgen?


Bekijk meer Bruidsmeisjes Jurken

Houd rekening met geld

Hopelijk voordat je op het punt stapt om naar jurken te gaan, heb je met je bruidsmeisjes besproken welke items jij en je partner zullen bedekken en welke items je nodig hebt om ze zelf te betalen. Dit dilemma wordt hier verder uitgelegd.

Als u de rekening voor de jurken betaalt, weet u wat past binnen uw budget. Maar als de dames hun jurken betalen, is het belangrijk om met hen te praten over wat hun limieten zijn, zodat u uw hart niet op iets richt dat buiten hun prijsklasse valt.

Je kunt ook een fooi nemen van de jongens, die vaak pakken huren voor bruiloften, en de bruidsmeisjekleding ook huren. Open communicatie betekent een gelukkig resultaat voor iedereen!

Vraag wat off limits is

In plaats van je bruidsmeisjes te vragen naar welke stijlen of kleuren ze houden, vraag je hen wat een definitief nee-nee is voor hen. Na vele jaren van experimenteren met verschillende stijlen en kleuren tijdens hun winkelavonturen, zullen ze een goed idee hebben van welke ontwerpen ze meestal schrikken.

Het is gemakkelijker om met een no-no-lijst te werken dan om notities te maken over dingen waar ze allemaal dol op zijn.

Kijk naar de opties

Nu u de lijst bij de hand heeft, kunt u beginnen met het verfijnen van uw opties. Als je vindt dat je dames tegenstrijdige verzoeken hebben - zoals iemand die strapless haat, terwijl een ander zegt dat het het meest flatterende ontwerp voor haar lichaamsvorm is - kun je kijken naar manieren waarop je het beste van beide werelden kunt hebben.

De trend van niet-overeenkomende of kleur-gecoördineerde met verschillende stijlen is nog steeds erg populair bij bruiloften, dus je kunt kijken naar manieren waarop je je dames in dezelfde schaduw kunt krijgen en ze ruimte laten om te bewegen op de kledingstijl.

Of als je echt openstaat voor buckingtradities, kun je naar een kleurenpalet kijken en elke dame in een andere kleur EN stijl laten zien. Deze mix kan er absoluut prachtig uitzien op je foto's.

Als uniformiteit als wat je zoekt, overweeg dan de voordelen van verschillende kleding silhouetten. De meest universeel vleiende stijl is de sweetheart-jurk, en u kunt kiezen voor een knielange of lange jurk, afhankelijk van hoe formeel u van plan bent om uw bruiloft te laten zijn.

Geef de jurken de bruikbaarheidstest

Er zou niets gênanter zijn dan een knijperlipje of ander kledingstoring van een van je bruidsmeisjes op de grote dag.

Bij het selecteren van de jurken, doe veel meer dan ze uitproberen, ronddraaien en ze uittrekken. Spring, buig, zit en dans wild in de paskamer om te zorgen dat alles veilig omwikkeld blijft.

Als er iets omhoog of omlaag wordt getrokken of als je bang bent dat een iets gebogen schouder de jurk iets meer naar buiten duwt dan je zou willen, ga dan naar iets anders. Je wilt dat je bruidsmeisjes vertrouwen hebben in hun jurken.

Vergeet niet om beha's en ondergoed te bedenken

Als je kiest voor een strapless, one-shoulder of een ander ontwerp dat iets anders vereist dan een gewone bh, zorg dan dat je dames er klaar voor zijn. Als ze dat niet zijn, geef ze dan voldoende tijd om jezelf te wapenen met de juiste lingerie.

Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat ze niet alleen comfortabel en gelukkig zijn, maar dat de jurk er ook zo goed uit zal zien.

Bij twijfel een maat groter worden

Als uw bruidsmeisjes niet op gemakkelijke reisafstand wonen om met u te gaan winkelen, is het mogelijk dat u koopt of een maat bestelt op basis van wat zij denken dat ze zijn.

Zoals iedereen die ooit kleding heeft gekocht weet, bestaat er niet zoiets als een universele maattabel en is het gemakkelijk om betrapt te worden.

Je bruidsmeisje kan boos worden als je een maat 16 bestelt in plaats van een 14, maar het is veel gemakkelijker en goedkoper om een jurk mee te nemen als dat nodig is. Het is vaak bijna onmogelijk om het tegenovergestelde te doen en je zult uiteindelijk een andere jurk moeten bestellen.

Leg gewoon uit dat u een wijziging voor hen dichter bij de bruiloft kunt regelen en dat deze als een handschoen past.


>Vind meerBruidsmeisjes Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!