jurken-collectie.reismee.nl

10 manieren om uw bruidsmeisjes te "voorstellen"?

Je partner heeft je weggeblazen met een voorstel dat je hart deed smelten, en nu wil je het vooruit betalen door je besties te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen. Hier zijn 10 manieren om uw bruidsmeisjes 'voor te stellen'.


Bekijk deze bruidsmeisjesjurken van deze #veaul

Naarmate voorstellen quirkier en uitgebreider zijn geworden, is ook de manier waarop nieuw geëngageerde dames hun naasten vragen hun bruidsmeisjes te zijn. Velen hebben het nu eenvoudigweg een voorstel genoemd.

Voorbij zijn de dagen waarop je de vraag over een kopje koffie zou inhalen, of gewoon bellen om de vraag te stellen. Nu draait alles om creativiteit. En zoals elk voorstel hoeft het je portemonnee niet te verpletteren. We willen graag enkele creatieve manieren delen om uw bruidsmeisjes een voorstel te doen.

Koffie met een twist

Zoek speciale koffiekopjes met onderaan een bericht met de tekst: 'Wil je mijn bruidsmeisje zijn?', Dan hoef je alleen je galvrienden uit te nodigen voor een high tea of meer eenvoudige ochtend- of middagthee, een cuppa serveren en wacht op de reactie wanneer ze de bodem bereiken, of serveer ze wat koekjes met het bericht erop geschreven!

Gelukskoekjes

Iedereen houdt van een glimp van de toekomst en hoewel het niet altijd duidelijk is wat voor ons ligt, moet je kunnen voorspellen wie er aan jouw zijde staat op je trouwdag. Bied je bruidsmeisjes een gelukskoekje aan met een speciale boodschap in de zijkant en vraag of ze je wensen willen vervullen.

Word geslepen

U kunt een faux-cadeauverpakking maken van elke grootte die een uittrekbericht vermomt om te vragen of uw bestie uw bruidsmeisje is. Het bericht kan zo simpel of eigenzinnig zijn als je wilt en je kunt iets anders schrijven voor elk van je potentiële bruidsmeisjes, zodat ze iets hebben dat echt uniek is.

Aangepaste tinten

U kunt een aangepaste nagellak maken of een tint kiezen die past bij uw trouwkleuren en speciale labels maken om op de fles te plakken met een voorstel voor uw dames. Je kunt ze presenteren in een klein cadeautasje, of de meisjes meenemen voor een manicure en ze verrassen in de salon.

Stel de vraag

Maak een speciaal voorstelbericht op een vel papier en plaats het in een opgeblazen ballon. Je kunt een veiligheidsspeld aan de ballon op gekleurd lint of touw vastmaken met een briefje dat je dames erop moet laten knallen. Als je echt iets wilt toevoegen aan de verrassing (en het niet erg vindt om een beetje rommel op te ruimen), kun je ook wat confetti inwerpen voor een grotere knal!

De puzzel oplossen

Gebruik een favoriete foto of wees creatief met tekst en maak een puzzel voor je dames. Breek het uit elkaar en presenteer de stukken in een envelop of in een uitgesneden doos en zie hoe ze het mysterie oplossen.

Vraag ze om rond te hangen

Zoek een mooie kleerhanger waarop misschien het woord Bruidsmeisje staat. U kunt een handgeschreven notitie maken en deze aan de haak hangen om uw bestie te vragen of zij tijdens uw huwelijksdag met u op stap gaat.

Zoet de deal

Weet je nog die geweldige Ring Pops van toen je nog een kind was? Ze zijn eigenlijk nog steeds in de buurt! Maak een schattige ringdoos en plaats een van deze baby's erin. U kunt een voorstelbericht in het deksel van de doos plakken. Of je kunt old school gaan en hetzelfde doen met een doos chocolaatjes.

Word sentimenteel

U kunt een oprechte boodschap schrijven en deze in een brief of op een kaart presenteren. Als je haar een aandenken wilt geven, overweeg dan om het bericht aan een vintage-geïnspireerde fles te bevestigen en je kunt het leeg laten, mooie bloemen laten opduiken of vullen met zoete lekkernijen, koffiebonen of pepermuntjes.

Rode rode wijn

Als je vriendin een drankje is, waarom schrijf je dan geen speciaal bericht op haar favoriete flesje vino? Of je kunt letterlijk haar reactie van 'Ja!' Roosteren door de kurk op een fles bubbels te laten knappen en te vieren.

Al 'voorgesteld'? Vind vandaag je bruidsmeisjesjurken!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!