jurken-collectie.reismee.nl

Is het goed voor bruidsmeisjes om te worden veranderd voor de receptie ?

Wanneer een bruid verliefd wordt op twee jurken en gewoon niet kan kiezen, of haar heerlijk OTT-ceremoniekleed gewoon te onhandig is voor de extra beweging en dans die bij een receptie is betrokken, is het volkomen acceptabel dat ze tijdens feesten in een andere outfit verandert . Maar hoe zit het met de bruidsmeisjes? Is het goed voor bruidsmeisjes om te worden veranderd voor de receptie?

Bruidsmeisjesjurken van #veaul

Er zijn hier twee scholen van gedachte, met sommigen die zeggen het is een totale faux pas om te overwegen zelfs vragend om iets te dragen buiten wat bruidsmeisjes voor de ceremonie dragen en anderen die zeggen zodra de ceremonie en de foto's worden gedaan, zo zijn de officiële taken van de bruidsmeisjes.

Als je het vanuit etiquette bekijkt, moeten bruidsmeisjes het paar vragen of ze willen veranderen en hun wensen willen respecteren als ze nee zeggen.

Maar laten we, in de naam van een eerlijk debat, eens kijken naar enkele van de voor- en tegenstandpunten voor het toestaan dat bruidsmeisjes naar een andere jurk voor de receptie gaan.

Bruidsmeisjesjurken van #veaul

PRO: Het is allemaal onofficieel

De 'receptiejurk' zal niet in een van de officiële huwelijksfoto's staan, want na de aankondiging aan het begin van de receptie, zullen de meeste foto's van het bruidspaar komen, de eerste dans, kousenbandworp enz. Als u laat je bruidsmeisjes veranderen, dan zullen ze bij de receptie er net uitzien als een gast.

CON: minder kilometers

Je hebt misschien wat tijd verspild aan het verkleden van je bruidsfeest, zodat hun outfits overeenkomen met je trouwstijl of kleurenpalet, dus het zou zonde zijn om dit te laten vervagen bij de receptie. Je bruidsmeisjes hebben misschien voor hun eigen jurken betaald en door een andere te kopen, krijgen ze niet zoveel geld uit de investering.

PRO: comfortfactor

Als je bruidsmeisjes zich comfort hebben opgeofferd om er geweldig uit te zien in de outfits waar je je hart op hebt gelegd, is het misschien leuk om hen te belonen met de kans om zich beter te voelen in iets anders voor het feestelement van de dag.

CON: opslag

Het is moeilijk genoeg om een eenvoudige manier te vinden om de essentiële dingen, zoals lippy, pepermuntjes en water, de hele dag door te dragen, dus het vinden van een plek om een tweede outfit voor je bruidsmeisjes te houden is een heel nieuw probleem. Het duurt een beetje pre-planning, maar je bruidsmeisjes moeten in staat zijn om een plek te vinden waar ze hun tweede outfit kunnen laten vallen bij de receptie zodat ze discreet weg kunnen glippen om te veranderen

CON: ander soort vermenging

Met een verandering van outfits, zullen uw bruidsmeisjes gaan van het mengen in de bruids partij om te mengen met de rest van de gasten.

U bent misschien het soort bruid dat zich geen zorgen maakt over wat uw bruidsmeisjes dragen, maar als u wordt benaderd door een van uw bruidsmeisjes met een verzoek om te veranderen bij de receptie, neem dan de tijd om met hen door te praten om bij de onderliggende te komen reden.

Ze zijn meestal geen kledingdragers en voelen zich niet op hun gemak, ze voelen zich misschien niet zelfverzekerd in de jurk die je hebt gekozen, of ze willen gewoon hun haar wat meer kunnen laten. Als je begrijpt waarom ze vragen, kun je misschien door dingen werken om een oplossing te bereiken als je niet 100% achterblijft bij het idee.

Wat denk je? Is het ooit goed voor bruidsmeisjes om veranderd te worden na de ceremonie? Laat hieronder je reacties achter!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!