jurken-collectie.reismee.nl

Gids voor bloemenmeisje en paginajongenleeftijden

Kinderen krijgen in je bruidsfeest kan een zuiverheid en vrolijkheid aan je huwelijksceremonie brengen, maar hoe oud moet je bloemmeisje en pageboy zijn? Zijn peuters te jong om te weten wat ze moeten doen en zijn tieners te oud om te worden opgenomen?

Jongens Kostuum van #veaul

De gebruikelijke leeftijdscategorie voor bloemenmeisjes en paginasjongens is vier jaar tot acht jaar oud, omdat ze oud genoeg zijn om te begrijpen wat ze moeten doen, maar nog jong genoeg om hun rol ten volle te genieten. Er zijn echter echt geen vaste regels voor de leeftijden van de begeleiders, en als u wilt dat uw twee jaar oude nicht een bloemenmeisje is, is er geen reden waarom ze niet zo lang kan zijn als u er rekening mee houdt dat ze veel nodig zal hebben van begeleiding.

In de moderne samenleving is het tamelijk gewoon voor koppels om te trouwen nadat ze hun eigen kinderen hebben en het maken van je zoons of dochters een deel van je huwelijksceremonie zal waarschijnlijk een hoge prioriteit krijgen, ongeacht hun leeftijd.

Tips voor het opnemen van zeer jonge bloemenmeisjes of paginajongens:

  • Als je een baby wilt hebben als een bloemenmeisje of een page boy, moeten ze door het gangpad worden gedragen, mogelijk door een bruidsmeisje of een deurwaarder. Het is waarschijnlijk een goed idee om kinderen tot de leeftijd van twee te vervoeren, omdat de verwerking in het gangpad erg moeilijk kan zijn voor die leeftijd, zelfs als ze goede wandelaars zijn.
  • Zorg ervoor dat een familielid van de paginajongen of het bloemenmeisje in de buurt van de voorkant van de ceremonie zit, zodat het kind iets te zoeken heeft. Als de bruidegom de vader van het kind is, zou er geen probleem moeten zijn, omdat ze gewoon naar papa moeten lopen.
  • Verwacht niet te veel van heel jonge kinderen. Het verspreiden van bloemblaadjes of het dragen van ringen zal te veel zijn voor de meeste kinderen onder de vier; gewoon om ze door het gangpad te krijgen met een lach op hun gezicht zal een uitdaging zijn die groot genoeg is. Zodra ze het front bereikt hebben, laat ze op de schoot van een toegewezen familielid zitten.
  • Laat indien mogelijk een jong bloemenmeisje of een paginajongen vergezeld door een oudere begeleider. Als ze een oudere broer of zus hebben, wil je ze waarschijnlijk ook opnemen in het huwelijksfeest en kunnen ze hun broer of zus escorteren.
  • Wees voorbereid op het feit dat er misschien tranen en woedeaanvallen zijn. Jonge kinderen zijn onvoorspelbaar, maar dat maakt hen zo charmant en een essentieel onderdeel van uw trouwdag. Als je denkt dat een huilend kind je huwelijk zal ruïneren, bedenk dan misschien opnieuw of je überhaupt kinderen zou moeten opnemen.

? Bloemenmeisjes Jurken van #veaul

>vind meer Bloemenmeisjes Jurken , Jongens Kostuum

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!