jurken-collectie.reismee.nl

Bloemenmeisje accessoires

De schattige kleine bloemblaadjes die zich op je pad verspreiden, zien er schattig uit, ongeacht wat ze draagt, maar als lid van het huwelijksfeest wil je haar er toch goed laten uitzien en accessoires voor bloemenmeisjes zijn daar een belangrijk onderdeel van. Deze toptips over accessoires voor bloemenmeisjes moeten u helpen te inspireren.

Bruidsboeket van #veaul


De sleutel met accessoires voor bloemenmeisjes is om de juiste balans te vinden tussen een kinderachtig item en een sieraad dat er te lang uitziet. Leg de nadruk op schattig, met hartvormige of florale hangers en armbanden, maar zorg ervoor dat de accessoires nog steeds smaakvol zijn.

Probeer de accessoires van het bloemenmeisje eenvoudig te houden met slechts één of twee stukken, zoals een enkele ketting, of een hoofddeksel en armband. Ze zal te klein zijn om overladen te worden met accessoires.

Blijf niet bij traditionele accessoires zoals kettingen, armbanden en oorbellen, maar overweeg in plaats daarvan accessoires voor bloemenmeisjes te nemen. Ze zal jong genoeg zijn om er schattig uit te zien met sprookjes- of vlindervleugels, een sprankelende toverstaf of een florale hoofdtooi.

Koop iets dat de rest van haar jeugd zal duren om haar te herinneren aan het deel dat ze op jouw trouwdag speelde. Als je een ketting of armband koopt, zoek er dan een met een verlengketting zodat ze deze kan dragen als ze groeit.

Jonge meisjes zien er geweldig uit met een beetje kleur, dus kijk uit voor accessoires voor bloemenmeisjes die edelstenen of glazen kralen bevatten in je accentkleur voor je bruiloft. Als het bloemenmeisje een gekleurde versie van de accessoires van je bruidsmeisjes draagt, krijg je een uniform uiterlijk.

Bloemenmeisjes Jurken van #veaul


Als je je bruidsmeisje haar bruidsaccessoires geeft als bedankje, zal haar dat heel speciaal doen voelen, vooral als je het haar geeft als je 's morgens samen klaar bent. Zorg ervoor dat je haar ouders vertelt dat je dit van tevoren zult doen, zodat ze haar zelf niet iets kopen.

Als je wilt dat je bloemenmeisje oorbellen draagt, controleer dan of ze oren hebben gepierced. Als dat niet het geval is, wilt u misschien uw opties heroverwegen, want clips op oorbellen kunnen gemakkelijk losraken en verloren raken, of krom worden. Als ze wel geperforeerde oren heeft, zorg er dan voor dat je goede gouden of zilveren oorbellen koopt, omdat reacties op goedkopere materialen gebruikelijk zijn, vooral in recent doorboorde oren.

Probeer je bloemenmeisje zoveel mogelijk te behandelen als je bruidsmeisjes. Als je hun accessoires presenteert in een mooie geschenkverpakking, probeer dan hetzelfde te doen voor haar, ook als haar accessoires uit een andere winkel komen. Ze zal zich graag volwassen voelen en als een van de meisjes.

In sommige accessoireswinkels kun je je eigen accessoires maken en ontwerpen met kralen en bedels. Het nemen van je bloemenmeisje en bruidsmeisjes om hun trouwaccessoires te maken kan een geweldig uitje voor jullie allemaal zijn, en een kans voor je bloemenmeisje om de oudere bruidsmeisjes te leren kennen.

Terwijl je bloemenmeisje ongetwijfeld haar trouwaccessoires zal koesteren, wees niet boos of beledigd als het verloren raakt of kapot gaat. Armbanden glijden van kleine polsen en kettingen kunnen kapot gaan als ze na de ceremonie met de andere kinderen rondrent. Probeer accessoires te vinden die sterk en duurzaam zijn, maar als het toch een plakkerig einde krijgt, wees dan voorbereid om haar te troosten.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!