jurken-collectie.reismee.nl

9 dingen waar bruidsmeisjes nooit over zouden moeten klagen

Als je bent gevraagd door je broer of zusje om naast hen te staan als bruidsmeisje op een van de grootste dagen van hun leven, moet er nog veel worden gedaan voordat dat glorieuze moment aanbreekt en als je ja zegt, meld je je aan voor alle ervan.

Terwijl de bruid en haar partner alle foto's maken, zijn er misschien dingen die je tijdens je reis tegenkomt als een bruidsmeisje dat misschien niet 100% bij je past. MAAR het is belangrijk om te onthouden dat je er bent om de bruid te ondersteunen.
Om onnodige stress voor iedereen te voorkomen, zijn er absoluut momenten waarop je je tong moet bijten en niet moet klagen bij de bruid - ze heeft genoeg om zich zorgen over te maken!

Als je onduidelijk bent over wat jouw rol inhoudt en wat de bruid van je verwacht als het gaat om je investering in tijd en geld, vraag haar dan om alles op tafel te leggen voordat je haar uitnodiging accepteert om deel te nemen aan het huwelijksfeest.

Als je officieel op de erelijst staat, zijn er enkele dingen waar bruidsmeisjes nooit over zouden moeten klagen ...

De andere bruidsmeisjes

Je hebt geen controle over wie de bruid kiest in haar bruidsfeest posse, dus het heeft geen zin om te klagen over de anderen die ze heeft gekozen.

Ze heeft ongetwijfeld veel aandacht besteed aan wie ze vraagt om bruidsmeisje te worden en als ze weet dat er wat wrijving is tussen twee van jullie, heeft ze waarschijnlijk besloten dat je genoeg vrouw bent om dit te overwinnen om er voor haar te zijn.

Dit is geen verjaardagsfeest, dit is een bruiloft en klagen over wie de andere bruidsmeisjes zijn, of wat ze zeggen of doen tijdens het hele huwelijksplanningsproces, veroorzaakt alleen maar wrijving en een ongemakkelijke sfeer wanneer jullie allemaal samenkomen. Vergeet niet dat je er bent om de bruid te helpen en niet om een populariteitswedstrijd te winnen!

We moeten uitvluchten

Niet elk stel heeft de luxe van een budget dat zich uitstrekt tot het betalen van alles voor hun bruidsfeest, dus de kans is groot dat je onderweg wat kosten moet maken.

Of het nu een jurk, haar en make-up is, het vrijgezellenfeest, schoenen, accessoires en misschien zelfs reizen en accommodatie - een bruidsmeisje zijn is geen goedkope oefening.

De bruid zal ongetwijfeld proberen te helpen waar ze kunnen door een paar dingen te betalen als hun budget het toelaat, maar je moet niet klagen dat je je eigen weg moet betalen om deel uit te maken van de grote dag.

De keuze van de accommodatie

Met een bestemming voor bruiloften of reizen waarvoor u misschien reist, heeft het echtpaar mogelijk accommodaties geselecteerd die een speciaal tarief kunnen bieden als alle gasten daar verblijven.

Het is belangrijk dat bruidsmeisjes op dezelfde plaats als de bruid blijven, althans voor de avond vóór de bruiloft, dus u moet niet klagen over de vraag of het te duur is, of als het te goedkoop is en u het niet leuk vindt genoeg. Het is toch maar een nacht van je leven.

De jurk

Deze komt keer op keer met bruidsfeesten over de hele wereld, maar onthoud dat je bruidsmeisjes de eed hebben afgelegd om daar te zijn voor de bruid en bereid zijn om een papieren tas met bruine kousen te dragen als dat is wat de bruid voor jou kiest (oké, dat is een beetje extreem ... maar het relativeert de situatie. Je jurk is toch niet zo slecht !!)

                                                                                    Bruidsmeisjesjurken van #veaul

Te veel op zich nemen

Je hebt de andere bruidsmeisjes verteld dat je helemaal in orde bent met het nemen van de enige verantwoordelijkheid voor het plannen van de duivinnennacht, maar in werkelijkheid ben je dat helemaal niet.

Of je hebt ermee ingestemd om met de bruid mee te doen aan een spontane bomboniere shopping-expeditie, hoewel je al een strak schema hebt ... nee, dit geeft je niet het recht om te klagen.

Je kunt absoluut hulp krijgen van de andere dames en nee zeggen tegen dingen die verder gaan dan de traditionele verwachtingen van een bruidsmeisje.

Het vrijgezellenfeest

Je wilt een enorme bar-hop compleet met extravagante limo gooien en misschien wat strippers naar het hotel halen om het feest op gang te krijgen.

Maar de bruid wil een stijlvolle high tea hebben waar haar moeder naar toe kan en van kan genieten. Iedereen heeft een andere kijk op wat een feest is, dus niet klagen als datgene wat ze wil niet overeenkomt met het soort feest dat je voor jezelf zou gooien.

De betrokkenheid van de partner

Elk paar is anders in de manier waarop ze samenwerken om een bruiloft te vieren. De ene partij zou de absolute macht kunnen hebben, of ze zouden de taken gelijkelijk kunnen verdelen. Maar wat hun regelingen zijn, heeft niets met het bruidsmeisje te maken en het is absoluut niet jouw plaats om een oordeel te vellen.

De tijd van het jaar van de bruiloft

Ja, zomerse bruiloften kunnen warm zijn. Lente bruiloften kunnen je hooikoorts veroorzaken. Herfstbruiloften kunnen je zien ondergedompeld in paraplu's, en winterhuwelijk kan aan de kant staan.

Elk seizoen heeft zijn uitdagingen (en voordelen), maar dit is niet je huwelijk, dus het seizoen waarin het wordt gehouden is niets waar je openlijk over kunt klagen.

Evenementen na het huwelijk

De kans is groot dat zodra uw bruidsmeidingsplichten zijn vervuld en u hebt genoten van de geweldige vieringen op de bruiloft, er van u verwacht wordt dat u de ochtend erna met een bruidsfeestje gaat ontbijten.

Dit is een tijd voor jullie allemaal om na te denken over de wervelwind die zich net ontvouwde en het vieren van het afscheid van de beste dag ooit te vieren, niet een tijd om te klagen over de vraag om een andere huwelijksfunctie bij te wonen.

Heb je de jurken van je bruidsmeisjes al gevonden? Blader hier!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!