jurken-collectie.reismee.nl

Bloemenmeisje-tips: plichten van een bloemenmeisje

Het toevoegen van een bloemenmeisje aan je bruidsfeest kan een vleugje charme en kinderlijke onschuld toevoegen aan je ceremonie, en als er een speciaal klein meisje in je leven is, zal ze ongetwijfeld heel blij zijn om zo'n belangrijke rol in je bruiloft te spelen. Een bloemmeisje zijn kan echter behoorlijk ontmoedigend zijn voor een jong kind, dus hier zijn enkele geweldige tips voor bloemenmeisjes.

Bloemenmeisje jurken van #veaul

Wat doet het bloemenmeisje?

Elke bruid heeft haar eigen ideeën over wat ze willen dat hun bloemenmeisje doet, maar gewoonlijk loopt ze door het gangpad voor de bruid of de bruidsmeid met rozenblaadjes op hun pad. Veel locaties staan niet langer toe dat bloemblaadjes op de vloer worden uitgespreid, zodat moderne bloemenmeisjes vaak eenvoudigweg een mand met bloemen of een miniatuurboeket dragen.

Als het bloemenmeisje eenmaal door het gangpad is gelopen, zien haar hoofdtaken er schattig uit en zijn ze in de hoofdrol op sommige trouwfoto's. Oudere bloemenmeisjes mogen met het bruidsmeisje aan het altaar staan, terwijl jongere kinderen tijdens de ceremonie bij hun ouders of grootouders zitten.

Het repeteren met je bloemenmeisje

Hoewel je bloemenmeisje misschien betrokken is bij de huwelijksrepetitie, weet ze wanneer en hoe ze door het gangpad moet lopen, het is onwaarschijnlijk dat je een reserve mand met rozenblaadjes hebt om mee te oefenen.

Ga met haar zitten en leg uit hoe je wilt dat ze de bloemblaadjes verstrooit, misschien een handvol van vier of vijf bloemblaadjes bij elke stap die ze neemt, zodat je niet bij alle bloembladen bij de ingang terecht komt en niemand bij het altaar . Vraag haar ouders om dit met haar te oefenen in de aanloop naar de bruiloft.

Lopend door het gangpad klinkt misschien eenvoudig genoeg, maar je bloemenmeisje moet ook haar processietempo oefenen; anders, in de opwinding van het moment, zul je haar misschien roekeloos in het middenpad vinden. Ze zal moeten oefenen met lopen in haar jurk, die misschien langer of stijver is dan ze gewend is, en ook loopt met haar mandje dat behoorlijk zwaar kan zijn voor haar kleine armen.

Bloemenmeisje jurken van #veaul

Tips voor het omgaan met bloemenmeisje zenuwen:

Probeer haar ouders of grootouders aan de voorkant van de ceremonie in het gangpad te laten zitten zodat ze ze kan zien terwijl ze loopt. Ze kunnen glimlachen en haar aanmoedigen als ze lijkt te haperen.

Laat het bloemenmeisje voor het bruidsmeisje in plaats van de bruid lopen. Dit betekent dat het bruidsmeisje het bloemenmeisje kan escorteren als ze last minute plankenkoorts krijgt.

Als je echt wilt dat een gangpad vol bloemblaadjes een spreiding van volwassenen een gelijkmatige laag geeft net voordat het bruidsfeest arriveert. Je bloemenmeisje kan nog een paar bloemblaadjes bovenop strooien, maar ze is niet verantwoordelijk voor de algehele look.

Als je bloemenmeisje eigenlijk geen bloemblaadjes verspreidt, kun je voorstellen dat ze haar favoriete pop of teddybeer door het gangpad draagt, misschien gekleed in een speciale coördinerende trouwoutfit. Kleine meisjes zijn vaak moediger met een teddybeer naast zich.

Het hebben van twee bloemenmeisjes om samen te lopen of om het bloemenmeisje en de page-jongen tegelijkertijd door het gangpad te laten lopen, kan hun zelfvertrouwen echt vergroten.

Zorg ervoor dat je bloemenmeisje je bruidsmeisjes in de aanloop naar de bruiloft heeft leren kennen, zodat er bekende gezichten in de buurt zijn. Zorg ervoor dat je minstens een paar minuten met haar doorbrengt voor de ceremonie, zodat ze vindt dat ze een speciaal onderdeel van je dag is.

Neem iets niet-rommeligs in handen om je bloemenmeisjes vlak voor de ceremonie te bezetten, dus er is geen tijd voor zenuwen om op te bouwen. Dit is een goed moment om haar een bedankje te geven, want het zorgt voor afleiding, maar zorg ervoor dat ze ergens een veilige plek heeft om het te houden.

Op zoek naar jurken met bloemenmeisjes? Bekijk hier alle opties.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!