jurken-collectie.reismee.nl

Hoe jurken met stijl? Deel II

Deel 2 Waarnemen en imiteren

1 Observeer anderen om inspiratie te vinden.Mode is overal om je heen, dus kijk hoe andere mensen zich kleden. Bestudeer welke kleding ze dragen, welke kleuren ze mengen, welke schoenen ze combineren met welke accessoires. Als je een outfit ziet die je leuk vindt, bedenk dan waarom je het leuk vindt.

  • Is het bijvoorbeeld de algehele sfeer van het uiterlijk (bijvoorbeeld preppy, hippie bohemien, geïnspireerd door rocksterren), is dit het algemene kleurenschema van de outfit, of is het een specifiek stuk (bijvoorbeeld een geweldig model, het perfecte paar van jeans)?

2 Imiteer outfits waar je van houdt. Imitatie is tenslotte de grootste vorm van vleierij! Ja, het ontwikkelen van een uniek gevoel voor stijl is belangrijk, maar als je een complete beginner bent, kan het imiteren van anderen een uitermate nuttig hulpmiddel zijn. Zoek een outfit waar je van houdt en kopieer deze, houd vervolgens de delen van de outfit die voor jou werken en verander de aspecten van de outfit die dat niet doen.

  • Als je een outfit hebt gevonden waar je dol op bent, maar de kleuren zien er niet goed uit, vind je vergelijkbare stukken in een meer flatterend kleurenpalet.

3 Gebruik Pinterest als een stijltool. Maak een Pinterest-bord met je ideale stijl en plak je favoriete uiterlijk erop. Bestudeer je bord en zoek naar patronen van wat je ziet als stijlvol en zoek vervolgens uit hoe je die stijl aan je uiterlijk kunt toevoegen.

  • Als je merkt dat je veel preppy, nautische thema-looks hebt, is het duidelijk dat je je aangetrokken voelt tot die stijl. Zoek je favoriete stukken op je Pinterest-bord en voeg ze toe aan je garderobe. Bestudeer je Pinterest-bord voor ideeën over hoe je je nieuwe garderobe kunt stylen.

4 Volg modeblogs en tijdschriften om nieuwe stijlideeën te krijgen. Lees een verscheidenheid aan tijdschriften, van Vogue tot Cosmopolitan, om verschillende looks en outfitconcepten te krijgen. Inspiratie opdoen bij high fashion en street fashion helpt je ontdekken wat stijl voor jou betekent.

  • Besteed wat tijd aan het scrollen op Instagram om een paar modebloggers te vinden waarmee je contact hebt. Als je eenmaal een paar bloggers hebt gevonden die je bewondert, bekijk dan hoe ze outfits bouwen en waar ze winkelen om je te helpen hun uiterlijk te herscheppen.

5 Besteed aandacht aan trends. Je stijl hoeft niet altijd trends te volgen, maar aandacht schenken houdt je op de hoogte van nieuwe mode en kan je een aantal nieuwe ideeën geven om je garderobe nieuw leven in te blazen.

  • Sommige trends waar je dol op bent, en andere waar je een hekel aan hebt. Voel je niet onder druk gezet om trends te volgen die je niet bevalt, maar laat je inspireren door de trends die je bewondert. Gebruik trends als een hulpmiddel om je bestaande kledingkast op te frissen.

Avondjurken 2019 van veaul.com

6 Ga uit je comfortzone om je ware stijl te ontdekken. Het ontdekken van je persoonlijke stijl vereist wat experimenteren; vinden wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt. Onderzoek door te zoeken naar nieuwe stijlen, kleuren en silhouetten die buiten uw comfortzone liggen. Nadat je hebt geëxperimenteerd, kun je je persoonlijke stijl maken op basis van wat je hebt geleerd over je favoriete en niet-favoriete mode.

Als je meer Avondjurken wilt zien, kun je naar Veaul's online shop Veaul.com >>

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!