jurken-collectie.reismee.nl

Hoe jurken met stijl? Deel IV

Deel 4 Het bezit van mode-nietjes

1 Inventariseer de basisbeginselen. Elke vrouw heeft een mooie, zwarte winterjas, een effen wit T-shirt, een mooie zwarte broek en een geweldige spijkerbroek in een donkere wassing nodig. Ontvang een comfortabel paar sneakers en een paar goede hakken in een neutrale kleur. Een kleine zwarte jurk is ook een must, net als een trenchcoat en een veelzijdige zonnebril.

  • Mix en match deze items met andere kledingstukken die u bezit om de perfecte look voor elke gelegenheid te creëren. Je kunt de stukken naar boven of naar beneden aankleden, afhankelijk van waar je ze mee combineert.
  • Combineer bijvoorbeeld de jeans, het witte T-shirt en de sneakers voor boodschappen in het weekend. Draag de zwarte broek en hakken met een mooie blouse en de trenchcoat om te werken.

2 Kies je klassieke schoen. Of je nu van signature zwarte pumps, een leuk paar flats of een klassieke en eenvoudige sneaker houdt, je go-to shoe moet goed ontworpen, veelzijdig en tijdloos zijn. Je klassieke schoen hoort bij vrijwel alles, en geeft je altijd dat gevoel van comfort en vertrouwen.

3 Heb een go-to lip-kleur. De kleine dingen zijn wat ons uniek maakt. Je hoeft niet elke dag je favoriete lipkleur te dragen, maar een kenmerkende kleur kan het perfecte accent zijn voor je persoonlijke stijl. Zoek een lipkleur die voor u werkt en houd hem constant in uw make-uprotatie.

4 Koop een handtas voor jezelf. Investeer in een handtas die bij alles past, maar nooit uit de mode zal raken. Natuurlijk is het geweldig om meerdere tassen voor verschillende gelegenheden te hebben, maar een handtas is de perfecte keuze. Zoek voor mannen een handtekeningshorloge of -portemonnee.

5 Ga voor het perfecte accent. Accessoires en accenten maken de outfit, hoe groot of klein ook. Of het nu gaat om een kleine bedelarmband die je nooit opsteekt, of een show-stop paar diamanten oorbellen voor speciale gelegenheden, de juiste accessoires gaan een heel eind.

  • Niet meer dan accessorize. Laat uw accentstukken glanzen, u hoeft niet veel accessoires op te laden.
  • De juiste ketting zal een eenvoudige jurk veranderen in een stijlvolle look. De perfecte hoed brengt je T-shirt en spijkerbroek tot leven.

6 Kies een persoonlijke geur. Zelfs als je geen parfummeisje bent, vind je een lotion of body wash waar je absoluut dol op bent. Als je niet zo van Keulen houdt, kies dan voor een deodorant of aftershave. Dit lijkt misschien onbeduidend, maar een aangename geur is geen slechte manier om herinnerd te worden.

Zwarte Avondjurken van veaul

7 Houd er rekening mee dat zwart altijd in stijl is. Trends komen en gaan, maar het klassieke, kleine zwarte jurkje zal nooit vervagen. Bij twijfel over kleuren, patronen en / of afdrukken, ga met een prachtig effen zwart. Het ziet er goed uit voor iedereen, maar je kunt er altijd een maken.


Als je meer Avondjurken wilt zien, kun je naar Veaul's online shop Veaul.com >>

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!