jurken-collectie.reismee.nl

Hoe kralen te kopen op een begroting?

Het maken van kralen sieraden of ambachten kan heel leuk zijn, maar zoals elke fervent beader weet, kunnen de kralen zelf zo duur zijn! Hier zijn manieren om te genieten van je liefde voor kralen zonder jezelf te rotten in het proces.

Afbeelding van : Avondjurken Kralen

1 Ken uw opties. Je kunt kralen vinden van bijna elk hard materiaal: plastic, glas, steen, klei, kristal, keramiek, metaal, hout, zelfs botten of zaden. Kralen zijn er in een veelvoud van kleuren, vormen en maten, en natuurlijk tegen een breed scala aan prijzen.

2 Beoordeel wat u nodig heeft voor uw project. Hoewel het misschien leuk is om gewoon naar een kralenwinkel te gaan en alles te kopen wat je in de gaten krijgt, is dat een gemakkelijke manier om je kralenbudget volledig te verbranden. Bekijk in plaats daarvan het project of de projecten die u wilt voltooien en evalueer precies wat u nodig hebt voor elk project, zodat u geen onnodige kralen of benodigdheden koopt.

  • Als u een duurdere of mooiere kraal wilt gebruiken, maakt u dit tot de focus van uw project en gebruikt u minder dure kralen of andere materialen rond uw focale kraal.

3 Zoek alternatieve bronnen voor kralen. Denk niet aan je lokale kraal of ambachtelijke winkel als de enige plek om kralen te krijgen !:

  • Versier kralen van eerdere ambachten of sieraden die je misschien hebt gemaakt maar niet meer wilt.
  • Bekijk lokale kringloopwinkels of garage verkopen voor goedkope kralen sieraden; gewoon de sieraden uit elkaar halen en je hebt een paraat bron van kralen om te hergebruiken.
  • Vind natuurlijke materialen zoals stenen, hout of zaden die passen bij de stijl van uw project; boor een gat door en je hebt een mooie natuurlijke kraal.

4 Leer je eigen kralen te maken. Misschien kun je het je nog niet veroorloven om je eigen glasblazende studio in te richten, maar je kunt nog steeds je eigen kralen maken van papier, polymeerklei en zelfs gerecyclede snackzakken!

Afbeelding van : Bruids Haaraccessoires

5 Maak kennis met andere beaders in uw regio of online. Je kunt mogelijk kralenruil plaatsen, waar je kralen kunt uitwisselen die je niet zult gebruiken voor nieuwe kralen.

Op zoek naar >> Avondjurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!