jurken-collectie.reismee.nl

Tips om van je lichaam te houden in je bruidsjurk

De meeste bruiden zullen proberen fit te worden en trimmen in de aanloop naar hun bruiloft, in de hoop hun uiterste best te doen voor hun bruiloft.

Sommigen zullen deze motivatie gebruiken tot groot succes en eindigen slanker, slanker en heter dan ooit tevoren. Maar de meeste gewone mensen zullen het proberen met de beste bedoelingen, maar het leven en al zijn stress zullen hun manier van liefhebben van het bruidslichaam in de weg zitten, waardoor sommige bruiden zich een beetje zelfbewust voelen op hun dag in plaats daarvan.

Dus laten we een andere tactiek nemen, en in plaats van shredden voor de bruiloft, leer gewoon lief te hebben en het lichaam dat je hebt te accepteren. Onze weg omvat geen zware inspanning, geen dieetbeperkingen, alle kaas en chocolade die u maar wilt en veel zittend op de bank streaming televisie of online winkelen.

Bij Easy Weddings zijn onze favoriete bruiden vrolijke bruiden, daarom hebben we een lijst met tips samengesteld om je te helpen een gezonde zelfliefde te krijgen voor je (al prachtige) lichaam in je trouwjurk.

Accentueer de bits die je leuk vindt

Ga zitten met een kopje thee of een glas wijn en maak een lijst met de functies over jezelf die je leuk vindt. Iedereen heeft er een paar. Het kunnen uw ogen of uw glimlach zijn, uw gezond golvend haar, uw sierlijke handen, wulpse boezem, bonzende heupen of rokende buit. Je hebt misschien geweldige schouders, houdt van de manier waarop je rug eruit ziet of heeft dagenlang benen. Je zou van je voeten kunnen houden.

Denk goed na en je zult zeker iets vinden. Als je hier echter mee worstelt, ga dan een goede vriend of meerdere vrienden zoeken en rek ze voor deze taak aan. Vaak zijn we overdreven kritisch op onszelf, maar onze vrienden zullen zowel eerlijk als vriendelijk zijn om ons te vertellen wat onze beste eigenschappen zijn.

Zodra u tenminste één functie heeft uitgewerkt die u bevalt, kunt u wat onderzoek doen en de beste manieren vinden om dit item te markeren. De meesten van jullie zullen waarschijnlijk meer dan één hebben om te spelen.

Trouwjurken zijn op vele manieren geweldig, en een van de beste is dat ze speciaal op maat gemaakt kunnen worden en de gebieden kunnen laten zien die jij leuk vindt.

Als je van je handen of voeten houdt, zorg dan dat je een manicure en pedicure krijgt en versier ze ook goed met sieraden waar je van houdt. Draag prachtige schoenen met open tenen en een jurk waarmee je kleine tenen naar buiten kunnen gluren.


Als je je glimlach leuk vindt, besteed er dan extra aandacht aan in de aanloop naar je grote dag. Zorg dat je tanden gefixeerd en wit worden zodat je ze kunt laten zien.

Als je van je schouders houdt, overweeg dan om een jurk met halternek. Als je je boezem leuk vindt, speel dit dan op.

Praat met je professionals

Als u weet dat uw beste glimlach meer uw natuurlijke en openhartige glimlach is, in plaats van de geposeerde, vraag dan uw fotograaf om opnamen te maken die dit benadrukken. Als er iets is waar je je van bewust bent, kun je je fotografie zo opschrijven dat ze weten dat je altijd je goede kant krijgt.
Praat met een visagist en haarstylist over de beste manieren om je favoriete functies te spelen. Welke haarstijl of kleur accentueert je gezicht, welke kleuren laten je ogen zien of je jukbeenderen zien eruit alsof ze glas kunnen snijden?

Praat met je kledingontwerper over wat je leuk vindt en ook waar je je zorgen over maakt, en ze zullen je een ontwerp kunnen aanbevelen dat je het beste kan flatteren en ook aanpassingen kunnen doen om je nog verder te helpen in liefdevolle bruiloftsstijl.

Flexibel zijn

Misschien heb je je hart altijd op een rok met zeemeerminrokken gelegd, maar als het erop aankomt om er een te proberen, merk je dat het echt niet bij je vorm past. Omdat de meeste vrouwen nog nooit eerder een jurk als een bruidsjurk hebben gedragen, zult u misschien verrast zijn door wat u flatteert en wat niet. Vaak zal de jurk die het minst waarschijnlijk op het rek verschijnt, degene zijn die je het gelukkigst maakt zodra deze aan is.

Sta open voor het proberen van verschillende dingen, en ook om aanbevelingen te doen van je naaister. Het helpt als je niet te nauw aan de gang gaat en bereid bent om wat variatie te proberen, vooral als het wordt aanbevolen door professionals die elke dag vrouwen kleden.

Kleed je aan de stukjes waarover je je niet bewust bent

Terwijl je de gebieden die je leuk vindt, accentueert, overweeg dan manieren om de stukjes te scherpen (of te verbergen) waar je je meer zorgen om maakt. Als u niet van uw schouders of bovenarmen houdt, overweeg dan om een jas, omslagdoek of kapmouwen, of bedek gebieden met wat kant. Als je je niet bewust bent van je maag, kan een empire-lijn, A-frame of fit en flare-achtige rok meer flatterend zijn.

Afbeelding van : kanten Trouwjurken

Er is meer variatie in het kledingontwerp dan ooit tevoren, en u kunt dit in uw voordeel gebruiken. Overweeg een theelange jurk, of twee stukken, of iets met zakken. Zoek een tijdperk in de geschiedenis dat je vorm echt flatteert, en laat dit dan het thema zijn van je trouwdag.

Kleed je volgens je persoonlijke stijl en voel je op je gemak

Je zou kunnen denken dat het dragen van een jurk die te strak zit, of het dragen van ondergoed dat je naar binnen zuigt, je er beter uit zal laten zien, maar de kans is groot dat ze dat niet doen. Op de belangrijkste (en waarschijnlijk de langste) dag van je leven zul je veel gelukkiger zijn als je je kleedt in iets dat je op je gemak voelt in je eigen vel.

Als je geen traditionele bruid bent of een traditionele vorm, gebruik dan mode om te spelen wat je wilt. Kies een jurk met een andere lengte, of met mouwen, of voeg een slim, getailleerd jasje toe. Voeg kleur toe om de ogen van mensen te brengen naar waar u ze liever zou hebben. Draag accessoires die je een aantrekkelijk, comfortabel en gelukkig gevoel geven. Negeer conservatieve regels van wat je denkt dat een bruid eruit moet zien, en laat zien wat het beste is aan jou.

Oefen zelfliefde en zelfcompassie

Echte acceptatie van jezelf en al je zwakke punten kan iets langer duren dan dit artikel, maar er zijn een aantal prachtige waarheden die je tegen jezelf kunt zeggen en die je op het goede spoor zetten.
In plaats van te denken aan je lichaam als iets om naar te kijken, overweeg dan wat het elke dag doet. Denk eens na over hoe het je je hele leven heeft gebracht en eer het om sterk en gezond te zijn, in plaats van het als een sieraad te beschouwen.

Denk aan de vrouwen om je heen die je bewondert, zoals je moeder, zussen of vrienden. Wat is het precies dat u het meest bewondert over hen? Wanneer je je voorstelt, of wie je leuk vindt, denk je dan aan hun individuele lichaamskenmerken? Nee, je denkt er gewoon aan met liefde en bewondering. En op uw trouwdag, dat is precies hoe zij u ook zullen zien.

Klik hier om ongelooflijke trouwjurkleveranciers van veaul te ontdekken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!