jurken-collectie.reismee.nl

Hoe te voorkomen dat trouwjurk spijt heeft

Je zit in de auto, het kasticket in de hand, je afvragend wat je in vredesnaam hebt gedaan. Je hebt gekocht wat je dacht dat de 'jurk van je dromen' was. De verkoopster hield van de jurk op jou. Je moeder hield van de jurk op jou. Maar deed JIJ het? Zo kun je voorkomen dat je trouwjurk spijt en voel je je als een prinses op je grote dag!

Ten eerste: wat is spijt van bruidsjurken?

Symptomen van trouwkleding betreffen onder meer maar zijn niet beperkt tot; hartkloppingen en gevoelens van teleurstelling, weigerend om het onderwerp te bespreken, voortdurend zoekend naar dezelfde kamer als de jurk maar altijd weigerend om het te proberen, en in paniek Googelende trouwjurk betreurt de symptomen. Je bent niet de enige - trouwerij spijt is normaal bij bruiden. Hier ziet u hoe u dit kunt voorkomen.

Verlaag uw verwachtingen

Te vaak hebben bruiden het hoofd in de wolken als het gaat om trouwjurken. Uiteraard willen we allemaal een schitterende discobol van een jurk, die vuurwerk op de bruidegom schiet en automatisch een bladerdeeg van Chanel-parfum op een uuruurtimer vrijgeeft - maar bestaat deze jurk ook? Voor pyromanen, misschien. Maar in normale trouwjurk boetieks, waarschijnlijk niet. Wees niet teleurgesteld als de jurken die je probeert precies dat zijn - een jurk.

Sta open voor andere ontwerpopties

Je hebt al van kinds af aan gedroomd over een prinsessenjurk, maar als het op je lichaam ligt in de boetiekkleedkamer, werkt het gewoon niet ... werk. Dit is oke. Het is gezond om een nederlaag toe te geven en het opnieuw te proberen. Misschien heeft de jurk die je kiest lange mouwen, een fishtail-onderkant of een brede lila fluwelen sjerp die je normaal gesproken niet leuk vindt, maar om welke reden dan ook. Soms gaan dingen niet zoals je oorspronkelijk dacht, maar dat betekent niet dat het een mislukking is.

Blijf bij uw budget

Als u een specifiek budget in gedachten heeft, houd u eraan! Probeer jurken niet buiten uw budget. Als je drie keer zoveel prijzengeld ontvangt als de prijs waarvoor je oorspronkelijk hebt gebudgetteerd, wees dan niet verbaasd als je spijt krijgt van je trouwjurk.

Afbeelding van : Trouwjurken

Onthoud wat het belangrijkste is

Hoewel je jurk belangrijk is, is het niet het belangrijkste aspect van de dag. Zonder de liefde die jij en je partner hebben, is er in de eerste plaats geen huwelijk en geen behoefte aan een bruidsjurk. Zodra je je realiseert dat je liefde voorgaat op je jurk - gefeliciteerd! Je bent immuun voor spijt in trouwkleding.

Vind meer Trouwjurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!