jurken-collectie.reismee.nl

Stijlen en ontwerpen voor de perfecte zomer bruidsmeisjekleding

Als het gaat om trouwen in de zomer, is er niet veel erger dan oververhitting in je trouwjurk. Behalve dat je bruidsmeisjes oververhit raken in die van hen!

Het kan ontmoedigend genoeg zijn om na te denken over het vinden van de perfecte bruidsmeisjekleding, laat staan iets dat geschikt is voor al je meisjes in de zomer.

We hebben een lijst met onze favoriete jurken en stijlen voor bruidsmeisjes voor bruidsmeisjes samengesteld om u te helpen bij het kiezen van de perfecte jurken als aanvulling op uw bruiloft.

Zachte pastelkleuren

Blues, pinks en purples staan nog steeds bovenaan de lijst met de meest populaire bruidskleuren, en als het aankomt op het kiezen van een kleurenschema voor je bruidsmeisjes kun je niet voorbij een zachte pastel gaan. Of het nu gaat om één kleur, verschillende tinten van dezelfde kleur of om een gemengde look, zachte pastelkleuren kunnen uw bruiloft een zomerse kleur geven. En met pastelkleuren die steeds populairder worden, zijn ze nu ook beschikbaar in meer ontwerpen en stijlen waaruit u kunt kiezen.

Cocktailrokken

Er is niet veel erger dan vast te zitten in een zware hete jurk in het midden van een benauwde locatie of buiten in de directe zon. Gezien het comfort van uw bruidsmeisjes als het gaat om het kiezen van een zomer bruidsmeisje jurk ontwerp is van cruciaal belang, en je meisjes zullen je dankbaar zijn. Een klassieke cocktail lengte rok net boven of onder de knie zal helpen je vrienden blij te houden, en hen de kans geven om te pronken met die geweldige schoenen. Cocktailjurken zijn ook veelzijdig en kunnen populaire zomerhuwelijksthema's met elkaar combineren, of het nu rustieke buiten, tuin of strand is.

Witte jurken

Witte bruidsmeisjekleding is populairder geworden na bekend te zijn gemaakt door onze favoriete bruidsmeisje Pippa Middleton. Als je op zoek bent naar iets dat wat minder traditioneel is, dan kun je ervoor zorgen dat je bruidssluier helemaal wit is. Dit kan een heldere en effectieve manier zijn om je huwelijk te laten opvallen. Niet alleen trekken ze de aandacht van uw gasten, maar vangen ze ook het licht in de zomer en kunnen ze de hele kamer opfleuren. Als je niet zeker weet of je meisjes helemaal wit worden, probeer dan een korter ontwerp of witte patronen.


Foto van veaul's Bruidsmeisjes Jurken

Bloemmotieven

Als het gaat om patronen, kun je niet voorbij een goed bloemendesign kijken. Hoewel ze meestal zijn gereserveerd voor de lente- of race-seizoenen, kunnen bloemenpatronen een geweldige manier zijn om uw bruidsmeisjes te laten matchen met een bruiloft in de tuin of met een floraal thema. Bloemenpatronen zijn ook erg populair in cocktailstijl of vintage theelange jurken, die zullen helpen om je bruidsmeisjes koel te houden. Het is een win-win.

Afgeschermde mouwen

Hoewel we altijd voorstander zijn van zonnebrandcrème als u buiten in de zon staat, is het bedekken een extra bonus als u niet wilt verbranden. Dunnere banden kunnen verleidelijk zijn in de hitte, maar met kapmouwen is dit een geweldige manier om uw bruidsmeisjes die bescherming tegen direct zonlicht geven, te geven. Ze hebben ook het extra voordeel dat ze onbetamelijke zonnebrand- of tan-lijnen kunnen verbergen die je dames van die strandduivinnen in het weekend hebben.

Kant

Vergelijkbaar met rokken van cocktail lengte, kant is een andere geweldige manier om te voorkomen dat uw bruidsmeisjes tegen oververhitting. Kantmotieven met lichte materialen kunnen er niet alleen elegant uitzien, maar verschillende ontwerpen kunnen er ook voor zorgen dat uw bruidsmeisjekleding er unieker uitziet. Het laatste wat u wilt, is dat uw bruidsmeisjes eruitzien als alleen maar gasten op uw bruiloft. Kant is een ander veelzijdig materiaal, het kan worden gecombineerd met een klassiek thema, een Boheemse bruiloft of een tuin of boerderij.

Foto van veaul's kant Bruidsmeisjes Jurken

Klik hier voor meer ontwerpen van bruidsmeisjekleding voor de zomer.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!