jurken-collectie.reismee.nl

Waar moet u aan denken voordat u uw bruidsmeisjes een voorstel doet?

Het kiezen van uw bruidsmeisjes is een uiterst opwindend onderdeel van de huwelijksplanning, het is ook een zeer delicate en belangrijke beslissing en moet u niet overhaasten. Hier is wat je moet overwegen voordat je het geweer springt en 'stelt' aan je bruidsmeisjes.

Jouw verwachtingen

Voordat de woorden 'wil je mijn bruidsmeisje zijn' zelfs je mond verlaten, moet je overwegen wat je verwacht van de meisjes die je kiest te zijn aan je zijde op wat waarschijnlijk de belangrijkste dag van je leven is.

Als je alleen wilt dat iemand met je door het gangpad loopt en je boeket vasthoudt terwijl je geloften ruilt met je verloofde - geweldig! Deze verwachtingen zijn het niet waard om je zorgen over te maken, omdat de meeste bruidsmeisjes op zijn minst verwachten om door het gangpad te lopen en je bloemen vast te houden.

Als u echter de titel 'bruidsmeisje' wilt gebruiken, moet u naar elke kledingaanpassing, bloemschikkingsafspraak en benoeming van wijzigingen verwijzen. Misschien moet u dit bespreken met een mogelijk bruidsmeisje voordat u het formeel 'voorstelt' aan haar.

Sommige bruidsmeisjes hebben eenvoudigweg niet de tijd om u naar elke leveranciersafspraak te begeleiden, en daarom kunnen uw hoge (en verkeerd gecommuniceerde) verwachtingen u teleurgesteld laten.

Wie zal betalen?

Voordat u meet hoeveel bruidsmeisjes u in het gangpad zullen begeleiden, overweeg dan wie er betaalt voor hun jurken, schoenen, boeket, make-up en haarstyling. Terwijl het trouwende paar traditioneel betaalt voor de outfits en uitgaven van hun bruidsmeisje, vraagt het moderne paar vaak aan hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers om in te chippen of zelfs volledig te betalen voor hun bruiloftskledij.

Of u wel of niet voor hun kleding betaalt, moet een beslissing zijn die u neemt voordat u uw bruidsmeisjes voorstelt. Sommige potentiële bruidsmeisjes kunnen gewoon niet dat soort geld verdelen om deel uit te maken van uw bruiloft, en dit kan later vermijdbare problemen veroorzaken.

Als u uw bruidsmeisjes vraagt om hun eigen weg te betalen, zorg dan dat u dit communiceert wanneer u hen vraagt om deel uit te maken van uw bruiloft. Als ze het niet kunnen betalen, geeft dit hen de kans om zich af te melden voordat dingen rommelig worden en geeft het je de kans om ze te vervangen voor de bruiloft.

timing

Timing is alles wanneer je je beste vrienden vraagt om deel uit te maken van je grote dag. Hoewel dit niet voor iedereen geldt, kunnen vriendschappen na verloop van tijd vervagen en met wie je beste vrienden zijn, over een jaar of twee misschien niet je beste vriend. Daarom is het uitermate belangrijk om je bruidsmeisjes zo dicht bij de bruiloft te vragen dat je zeker weet dat ze nog steeds met plezier in je leven zullen zijn, maar toch ver genoeg weg om kledingaccessoires, aanpassingen, de kippennacht en andere trouwtradities toe te staan en formaliteiten waarbij de bruidsmeisjes betrokken zijn.

Als je bijvoorbeeld je gekozen bruidsmeisjes op je verlovingsfeest zou aankondigen, ook al is je huwelijksdatum meer dan twee jaar verwijderd, dan speel je misschien met vuur. Je weet nooit wie binnen twee jaar in en uit je leven kan struikelen, en je wilt niet dat je spijt hebt van je keuzes die dichter bij de bruiloft liggen.

Jouw vriendschap

Voordat je je 'beste vriend' vraagt om deel uit te maken van je bruiloft, neem dan even de tijd om te analyseren hoe je vriendschap de tand des tijds heeft doorstaan. Stel je bijvoorbeeld de vraag: kun je van hen afhankelijk zijn? Zijn ze waarschijnlijk onbetrouwbaar of zelfs jaloers? Heb je hen ooit gevraagd om iets te doen, en ze slaagden er niet in om te leveren?

Soms kun je verblind zijn door de eer iemand de bruidsmeisjes titel te geven die je vergeet wat het echt betekent. Je vertelt deze persoon dat je wilt dat ze betrokken zijn op de belangrijkste dag van je leven - het moet iemand zijn die je vertrouwt dat zal respecteren en het niet over zichzelf zal maken. Het is een moeilijke beslissing en moet niet lichtvaardig worden genomen.


Bekijk meer Bruidsmeisjes Jurken

Hoe je het gaat doen

Nu heb je lang en diep nagedacht over wanneer je moet voorstellen en wie je moet voorstellen, je moet beslissen hoe je het gaat doen! Zoals hierboven vermeld, is het een slecht idee om uw gekozen bruidsmeisjes op uw verlovingsfeest aan te kondigen voor al uw familie en vrienden.

Ten eerste, als je dit aankondigt voordat je je would-be bruidsmeisjes daadwerkelijk hebt geraadpleegd, heb je de keuze om je aanbod te accepteren. Uw bruidsmeisjes moeten in staat zijn om uw verwachtingen en de mogelijke kosten af te wegen, en mogen zich desgewenst afmelden. Bovendien zal het bekendmaken van uw keuze op uw verlovingsfeest waarschijnlijk degenen die niet zijn uitverkoren pijn doen, die misschien hoopten dat zij deel zouden uitmaken van uw bruiloft.

Een beter idee van voorstellen aan uw bruidsmeisjes is om het persoonlijk te doen in een een-op-een-omgeving. Zorg ervoor dat ze uw verwachtingen en mogelijke uitgaven weten en hen de mogelijkheid bieden om nee te zeggen. Je ware vrienden zullen ja zeggen, dus er is niets om je zorgen over te maken!

Blader hier outfits bruidsmeisjes!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!