jurken-collectie.reismee.nl

10 bruidsmeisjeplichten die je moet weten

Als je vriendin je als bruidsmeisje vraagt om deel uit te maken van haar bruiloft, beschouw het dan als een grote eer. Als bruidsmeisje of bruidsmeisje, behalve dat je een bal hebt, ben je verplicht om de bruid te helpen met een aantal dingen voor de bruiloft, tijdens de bruiloft en na de bruiloft. Hier zijn 10 bruidsmeisje taken om te onthouden.

Vind meer Bruidsmeisjes Jurken

Pre-bruiloft taken

Ontelbare dingen moeten voorafgaand aan een bruiloft worden gedaan. De volgende zijn 'must-dos' voorafgaand aan een bruiloft.

Bruidsmeisjesjurk - Dit is essentieel. Als een bruidsmeisje bent u verantwoordelijk voor de aankoop van uw jurk en accessoires. In sommige gevallen maakt de bruid de keuze op de gewenste stijl en kleur van de jurk. In andere gevallen kan het bruidsmeisje helpen bij het selectieproces.

Vrijgezellenfeest - Help het vrijgezellenfeest plannen, betalen en bijwonen. De meid van de eer is meestal verantwoordelijk voor deze gebeurtenis, maar alle bruidsmeisjes kunnen bijdragen aan de kosten en planning.

Woon Pre-Wedding Events bij - Voorafgaand aan een bruiloft, zijn er een aantal evenementen om bij te wonen. Als er een is, woon dan het verlovingsfeest bij. Het is noodzakelijk om aanwezig te zijn bij de huwelijksrepetitie en het repetitiediner.

Huwelijks- en bruidsgeschenken - Praat met de andere bruidsmeisjes om bruilofts- en bruidsgeschenken te selecteren. Kies een budget en houd u eraan om overbestedingen te voorkomen.

Hulp bij weddingplanning - Als de bruid om hulp vraagt bij uitnodigingen, decoraties, cakeproeverijen of andere dingen die verband houden met de huwelijksplanning, laat haar weten met hoeveel je kunt helpen en wanneer. Verbind je niet tot alles als je geen tijd hebt.

Tijdens de bruiloft

Deze items zijn dingen die je op de trouwdag kunt verwachten om de bruid kalm, er goed uit te laten zien en georganiseerd te houden.

Emergency Kit - De bruid heeft zoveel dingen in haar gedachten dat ze het laatste ding waar ze zich zorgen over moet maken, een noodpakket dragen. De noodset moet make-up bevatten voor het uitvoeren van noodzakelijke bijstellingen, tandzijde, veiligheidsspelden, aspirine, een mobiele telefoon en andere benodigdheden om de bruid in een knel te helpen wanneer er een noodsituatie toeslaat.

Dans - Een van de beste delen van een bruiloft is om los te kunnen bij de receptie en wat plezier te hebben. Terwijl de meeste gasten de mogelijkheid hebben om te dansen, als een bruidsmeisje, is er een verwachting dat u de opgewekte feestmensen bent. Dus ga op de dansvloer staan en dans. Je zult niet alleen zijn, want de bruidsjonkers zijn ook verantwoordelijk voor het dansen.

Be the Bride's persoonlijke spiegel - Gedurende de trouwdag zal de bruid vele mensen ontmoeten en groeten. Ze zal het zo druk hebben dat ze vergeet haar make-up, haar haar te controleren, of misschien heeft iemand iemand nodig om haar te vertellen dat ze voedsel in haar tanden heeft. Als bruidsmeisje of bruidsmeisje bent u er verantwoordelijk voor dat de bruid er op haar best uitziet.

Na de bruiloft: plichten voor bruidsmeisjes worden voortgezet

Geschenken - De pasgehuwden kunnen deze plicht aan iemand anders toewijzen, maar als een bruidsmeisje bespreken met de bruid die verantwoordelijk zal zijn voor het verzamelen van alle huwelijksgeschenken na de ceremonie, en ze meeneemt naar het pasgetrouwdenhuis of een andere locatie voor veilig bewaren tot ze komen terug van hun huwelijksreis.

Opruimen - In sommige gevallen moet het bruidsfeest - bruidsmeisjes en bruidsjonkers - na de receptie achterblijven om de locatie op te ruimen. Verifieer met de bruid en bruidegom voorafgaand aan de huwelijksdag of dit van u wordt vereist of dat er een schoonmaakploeg aanwezig is op het personeel van de receptie.

Blader door onze Bruidsmeisjes Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!