jurken-collectie.reismee.nl

Bruidsmeisje basics: hoe een groot bruidsmeisje te zijn?

Misschien ben je eerder een bruidsmeisje geweest, of misschien ben je nieuw in het spel. Hoe dan ook, deze basisregels om een groot bruidsmeisje te zijn, zullen je helpen om je functieomschrijving te begrijpen en de blijde bruid gelukkig te houden!

Bruidsmeisjesjurken van #veaul

Houd een open geest

Waarschijnlijk het belangrijkste ding dat een bruidsmeisje zou moeten hebben is een open geest. Het kapsel, de schoenen of de jurk die de bruid heeft gekozen voor haar omgeving voor haar bruiloftsthema. Zolang het niet iets aanstootgevends of afkeurends is, ga er dan mee akkoord en klaag niet.

Leer hoe je een compromis kunt sluiten

Als de aanstaande bruid een paar ideeën heeft voorgesteld die je niet leuk vindt, in plaats van haar buiten te sluiten of haar te beledigen, probeer dan op een vriendelijke manier positief te zijn en compromis te sluiten.

Natuurlijk hoef je het niet overal mee eens te zijn. Als je ergens sterk over denkt, zoals de prijs van je bruidsmeisjesjurk, spreek je dan wel uit. Deze regel is ook van toepassing op andere dingen, zoals haar, make-up of bruinen.

Aan de andere kant van deze regel, kun je zelfs een bruid hebben die verwacht dat je grote veranderingen in je uiterlijk aanbrengt, zoals knippen en kleuren van je haar, of zelfs afvallen. Vanzelfsprekend moet je onder deze omstandigheden eerlijk zijn over hoe je je voelt en of ze je nog steeds beklemtoont of beledigt, je kunt altijd verdere betrokkenheid bij de bruiloft weigeren. Het komt allemaal neer op een redelijk oordeel!

Houd het licht

Niet je dieet, maar je humeur. Probeer alles niet heel serieus te nemen, vooral als er een ongeluk gebeurt. Gedurende de hele planning helpt het om de bruid te ondersteunen door positief, blij en enthousiast te zijn. De bruid zal absoluut optimisme en gevoel voor humor waarderen wanneer haar dag verkeerd gaat.

Zorg dat je een (niet-bruidsmeisje van een) noodsituatie hebt om te bellen

We kennen allemaal het gezegde, wanneer je dingen lang genoeg bottelt, zul je waarschijnlijk exploderen. Het is dus zeker verstandig om een vriend of familielid niet betrokken te laten zijn bij het huwelijk om te ventileren als je gefrustreerd bent!

Wanneer de planning te stressvol voor je wordt, trekken de andere bruidsmeisjes niet aan, of de bruid heeft een bridezilla-moment, reik uit naar iemand die niet bij de bruiloft hoort, zodat je een bruidsmeisje-uitval kunt voorkomen.

Het laatste dat de bruid zou willen horen zijn andere problemen, dus een vriend die uit een andere kring komt (wat betekent dat ze geen deel uitmaakt van de bruiloft), zou een betere schouder zijn om over te razen.

Wees beschikbaar

Een goed bruidsmeisje zijn begint met een 'JA'. Het vereist dat je zo vaak als je kunt emotioneel en fysiek beschikbaar bent voor de aanstaande bruid (uiteraard te wijten.) We suggereren niet dat je naar haar huis moet rijden een 3am omdat ze niet kan slapen en huilt om centrepieces.)

Het is echter belangrijk dat u de vereisten opvolgt die zijn verbonden aan uw rol als bruidsmeisje. Dit betekent het beantwoorden van e-mails en sms-berichten, enthousiast zijn over het inhalen van een aantal 'huwelijksplanning' en gewoon positief en ondersteunend zijn in het algemeen.

Op een andere manier betekent dit dat je het schema openhoudt voor ALLE pre-bruiloftsevenementen. Goede bruidsmeisjes houden geen geld over repetitiediners of bruidsdouches!

Wees voorbereid op kosten en vereisten

Hoewel niet alle mensen dezelfde dingen doen of dezelfde dingen van hun bruidsmeisjes verwachten, brengt de moderne bruidsfeestcultuur in Australië een paar kosten en eisen met zich mee.

Van bruidsmeisjes wordt soms verwacht dat ze alles of een aantal van de volgende dingen doen:

- Plan / host een bruids douche of keuken thee ter ere van de bruid

- Plan / host het Hen's feest ter ere van de bruid

- Koop de bruid een geschenk voor de keuken thee of bruids douche

- Zet geld in voor zichzelf en dek de kosten van de bruid voor de Hen's

- Maak een afspraak met de andere bruidsmeisjes om de bruid een bruiloft of 'dank je wel' cadeau te geven, zoals een bruidskleed, lingerie of een sieraad

- Help de bruid met eventuele planningsplichten in de aanloop naar de huwelijksdag, zoals boodschappen doen of uitnodigingen verzenden

- Gedeeltelijk betalen voor hun kleding, haar / make-up, schoenen - hoewel dit minder gebruikelijk wordt.

Onthoud voor wie je het doet

Ja, het is de grootste gebeurtenis in het leven van de bruid, maar het is ook een speciale dag voor jou. En hetzelfde geldt voor de andere gasten die het paar uitnodigde om getuige te zijn van hun vakbond en met hen te vieren. Dus de lange reis naar het vinden van de perfecte jurk en alle andere kleine details waarmee je de bruid helpt, zullen het allemaal waard zijn.

Het volgende, je weet wel, je staat langs het gangpad en ziet er mooi uit naast de andere bruidsmeisjes, die allemaal proberen je tranen tegen te houden terwijl je ziet dat je vriendin zo blij kijkt in haar bruidsjurk. Dit is waar het allemaal om draait: je vriend / familielid ondersteunen tijdens een van de meest bijzondere dagen in hun leven.

Op zoek naar je bruidsmeisjekleding? Klik hier om een kijkje te nemen: Bruidsmeisjes Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!