jurken-collectie.reismee.nl

Hoe trouwweek overleven?

Er zijn nog maar zeven slaapplaatsen tot je grote dag en hoewel je het misschien moeilijk vindt om te slapen, willen we zeker weten dat je er super enthousiast van bent en niet omdat je overbelast bent.

Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om u te helpen de huwelijksweek te overleven:

Raadpleeg uw takenlijst

Omdat je een georganiseerde persoon bent, zou je een schijn van een checklist hebben die alles bijhoudt.

Bezoek dit opnieuw of, als je nog niet alles hebt kunnen noteren, maak er hier een aan (het is nooit te laat!)

Dit helpt u om te zien of er voor de hand liggende dingen zijn die u misschien vergeten bent te doen, zoals het bevestigen van de tijd die uw cateraar nodig heeft om maaltijden te serveren.

Als je nog geen vrije tijd hebt, moet je misschien een paar dagen of zelfs een week vrij nemen, afhankelijk van hoeveel je nog moet doen.

Rond uw trouwroute af

Misschien heb je de afgelopen paar maanden een breed beeld opgebouwd, maar nu is het tijd om dingen vast te leggen. Plan alles niet tot het laatste moment, omdat onverwachte dingen kunnen en komen, dus enige flexibiliteit geeft je gemoedsrust.

Als je geen planner hebt, kun je tips krijgen van je fotograaf of andere verkopers, omdat ze dit waarschijnlijk al zoveel keer hebben gedaan en je een idee kunt geven van hoe lang je dit kunt toewijzen voor elk gedeelte van je ceremonie en ontvangst.

Als je dit aan het begin van je laatste week doet, heb je tijd om kopieën te geven aan al je leveranciers, maar ook aan familie en het bruidsfeest, zodat ze weten waar ze moeten zijn en wanneer.

Probeer je jurk eens

Trouwjurken van #veaul

Ga een uur weg van je partner om je bruidsjurk uit te proberen, om er zeker van te zijn dat deze perfect past en geen last-minute aanpassingen nodig heeft.

Er zijn gevallen geweest waarbij bruiden hun jurk eenvoudig oppikten en in de tas stopten tot de dag van hun bruiloft om er nog pinnen in te vinden - laat je dat niet zijn!

Breek in je schoenen

Het slechtste deel van de hele dag op hakken zitten is de hele dag in gloednieuwe hakken.

Begin je prachtige trouwschoenen in huis te dragen en geef je voeten extra ademruimte door een dik paar sokken te dragen en een föhn op de strakkere plekken te richten.

Het is altijd een goed idee om een extra paar schoenen mee te nemen waar je in kunt glijden terwijl je je foto's maakt of voor na de eerste dans - er is niets erger dan proberen er gelukkig en evenwichtig uit te zien terwijl je voeten pijn doen. U wilt dat uw trouwschoenen er geweldig uitzien, maar u hoeft ze niet de hele dag te dragen. Je kunt zelfs flats dragen of op blote voeten gaan als je dat wilt!

Zet items neer waar ze nodig zijn

Als je veel doe-het-zelf-werk doet, zorg er dan voor dat je items zoals je inlogboek, kaarsen, menu's, tafelnummers etc. naar de locaties stuurt waar ze moeten zijn.

Als uw bruidsfeestje helpt, organiseert u van tevoren een datum om iedereen te ontmoeten en de kamer in te richten, maar als u het geluk hebt om helpers te hebben, plaats de items dan in dozen of containers met specifieke instructies die ze moeten volgen, zodat er geen verwarring over wat waar gaat.

Geef uw locatiecoördinator ook een lijst met dingen die na uw feest moeten worden teruggestuurd, zodat niets per ongeluk wordt weggegooid.

Oefendiner

Als je een repetitiediner gaat houden, is het een goed idee om het niet de avond voor je bruiloft te hebben. Probeer iedereen in plaats daarvan twee of drie nachten ervoor bij elkaar te krijgen.

Wees niet bang om te delegeren

Ongeacht hoe hands-on een bruid je wilt zijn, het is onmogelijk voor je om op meer dan één plaats tegelijk te zijn en als het gaat om je laatste zeven dagen, zal er veel moeten worden afgerond.

Maak gebruik van je geweldige bruidsfeest, andere goede vrienden en familieleden en kijk wie er een boodschap voor je wil doen. Als je de liefde over veel mensen verspreidt, zal niemand voor je bruiloft worden verbrand.

Het kan een goed idee zijn om een "tweede persoon" aan te wijzen die evenveel weet van de bruiloft als jij. Het zou je bruidsmeisje of je moeder kunnen zijn, maar het is hun taak enkele vragen in de laatste week te behandelen, zodat je niet vanuit alle richtingen wordt gebombardeerd. Het helpt ook om hun contactgegevens op uw trouwwebsite te plaatsen, zodat niemand u op uw grote dag stoort.

Voer laatste betalingen uit

Met je takenlijst weet je wie betaald moet worden en wanneer. Veel hiervan zal plaatsvinden in de laatste week vóór de grote dag, dus om te voorkomen dat u belangrijke betalingen aan leveranciers mist, moet u overwegen ze voor de vervaldatum te betalen of een automatische betaling voor elektronische overboeking in te voeren, dus dan is het gedaan en u zijn klaar om te gaan.

Probeer tijd te maken voor gasten van buiten de stad

Ze hebben misschien op een eerlijke manier gereisd om je te zien, dus als je van plan bent om meteen na de bruiloft op huwelijksreis weggevoerd te worden, wil je misschien een paar leuke activiteiten plannen om te delen met de gasten waarmee je mogelijk niet verbonden bent geweest voor een poosje.

Dit is misschien een goede gelegenheid om hen voor te stellen aan andere gasten, zodat ze op de dag van de bruiloft wat contacten hebben.

Zorg voor jezelf

Eet gezond, rust uit - ongeacht hoe opgepompt je begint te worden - en zorg ervoor dat je het niet overdrijft.

Ga weg van de drukte van de voorbereidingen om een run te maken, een yogales te volgen, een boek te lezen of een andere decompressie-activiteit die je leuk vindt.

Je kunt genieten van een verwendag met je trouwfeesten, je verloofde of zelfs solo en een ontspannende massage, een spray-tan of je nagels laten doen.

De geschiedenis zou dicteren dat het best is om eerder in de week spray-tanning en haarbehandelingen te laten doen om tijd te maken voor correcties indien nodig. Je wilt geen bruine kleur krijgen op je prachtige witte jurk of haaruitval.

Vergeet niet waarom je viert

Met al de tijd, moeite en mogelijk zelfs tranen die je in deze bruiloft hebt gestopt, probeer het je niet te laten halen tijdens je thuisreis.

Vergeet niet waarom je dit allemaal doet en hoe het belangrijkste is dat je aan het eind van deze week met de liefde van je leven zult trouwen.

Neem contact op met uw ondersteuningsnetwerken als u zich ondergesneeuwd voelt en zorg ervoor dat u geniet van elke laatste minuut van deze week voordat u begint aan het volgende hoofdstuk van uw relatie en uw leven.

>Vind Trouwjurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!