jurken-collectie.reismee.nl

Hoe voel je je bloemenmeisje opgenomen op de trouwdag?

Zij is de kleinste dame in uw bruidsfeest en de enige die toestemming heeft om de aandacht van al uw gasten te trekken terwijl zij door het gangpad voor u loopt. Maar afgezien van het uitvoeren van deze plicht op deze dag, kunnen bloemenmeisjes vaak over het hoofd worden gezien als het gaat om huwelijksvoorbereidingen en zelfs vieringen als de geloften eenmaal zijn ingewisseld. Zo zorg je ervoor dat je bloemenmeisje deel uitmaakt van het hele proces:

Bloemenmeisjes Jurken van #veaul

Hoewel elk paar verschillende ideeën heeft over het soort rol dat ze willen dat hun bloemenmeisje doet, zijn er een paar extra taken of activiteiten die je ermee kunt doen om ze meer op je huwelijksdag te laten passen.

De basis leggen en haar helpen zich het gevoel te geven dat ze een belangrijke (niet alleen schattige) rol speelt tijdens jouw trouwdag, betekent dat ze meer geneigd is om op het bord te stappen en zich comfortabeler voelt wanneer de grote dag aanbreekt.

Neem haar boodschappen

Voorbij zijn de dagen waar het bloemenmeisje gekleed zou zijn in een witte jurk die een soort mini-ik van de bruid is.

Nu zijn er zoveel opties om je bloemenmeisje aan te kleden. Je kunt haar laten matchen met je bruidsmeisjes, of een volledig unieke jurk uitkiezen die haar doet opvallen.

Om je kleine dame meer op de trouwdag te laten voelen, waarom dan niet haar kleding kopen in plaats van gewoon iets voor haar uitzoeken? Ze zal zich een echte prinses voelen die veel mooie jurken probeert.

Vergeet niet dat haar uithoudingsvermogen en enthousiasme om te winkelen niet zullen kloppen met die van jou, dus plan korte trips en probeer een idee te krijgen van wat je zoekt voordat je haar meeneemt, zodat je selectief kunt zijn van het aantal jurken dat je haar vraagt probeer het maar.

Ontmoet de bruidsmeisjes

Je kunt je kleine bloemenmeisje helpen om zich meer op je gemak te voelen om met jou en de bruidsmeisjes rond te lopen door ervoor te zorgen dat ze allemaal samenkomen in een informele setting voor de bruiloft.

Misschien kan je bloemenmeisje een cameo maken bij je bruidsdouche, of als je bruidsmeisjes jong van hart zijn, kun je allemaal afspreken in een lokaal park voor een kleine speeldatum. Als je dat rapport hebt, zal je bloemenmeisje zich meer op zijn gemak voelen tussen de bekende gezichten als de grote dag aanbreekt.

Geef ze een maatje

Als je meer dan een junior schat in je bruidsfeest hebt, overweeg dan om ze te combineren voor de wandeling door het gangpad.

Dit zal helpen om een deel van de druk weg te nemen van de jongere bloemenmeisjes en / of paginajongens en ook de oudere buddy een gevoel van verantwoordelijkheid te geven.

Bied hen de kans om bij je te blijven

Ja, kinderen + bruiloften = onvoorspelbaarheid, maar je kunt oudere meisjessmeisjes aanbieden om aan de voorkant te gaan staan met jou en de rest van het bruidsfeest tijdens de ceremonie als ze dat willen.

Als back-up is het een goed idee om haar ouders (of verzorger als ze je kind is) op de voorste rij te hebben gezet, dus als ze pijnlijke voeten krijgt of zich gewoon verveelt met staan op één plek, kan ze zich gemakkelijk terugtrekken op een stoel met minimale drukte.

Lof voor een goed stuk werk

We vinden het allemaal leuk om te horen dat we goed werk hebben verricht, en je bloemenmeisje is geen uitzondering. Wanneer je hebt gezegd: "Ik doe" en de ceremonie is voltooid, maak je tijd om je bloemenmeisje te bedanken en hoop je dat ze goed werk levert. Ze zal er echt trots op zijn deel uit te maken van de bruiloft.

Maak van haar de eerste ster van de fotograaf

Terwijl je fotograaf ongetwijfeld een paar prachtige foto's zal maken van je bloemenmeisje die haar ding doet terwijl ze door het gangpad loopt, wil je haar ongetwijfeld ook laten zien in bruidsfeestfoto's.

Zorg ervoor dat je de foto's met je eerste bloemenmeisje hebt gemaakt, zodat ze eraf kan springen en niet de ster van de show mag missen. Als je haar foto's neemt terwijl ze nog steeds energie heeft, zal dit de kans op een driftbui verminderen.

De receptie

Hoewel je misschien blij bent dat je bloemenmeisje wat tijd met je doorbrengt aan de bruidstafel, is de kans groot dat het een logistieke nachtmerrie wordt om haar voor de hele receptie bij je te hebben.

Kijk of je een tijdelijke stoel aan de tafel kunt toevoegen, zodat je bloemenmeisje kan genieten van een glas water of sap met de meisjes aan de voorkant voordat ze de rest van de avond teruggaat naar haar ouders of verzorger.

Een speciale dans

Als je je eerste dans hebt gedeeld met je nieuwe partner en hebt gedanst met je mama of papa, overweeg dan een speciale dans te reserveren voor het bloemenmeisje en haar gekozen partner, als ze er klaar voor is als het natuurlijk is.

Laat haar weten dat ze iemand kan kiezen die ze wil van de gasten en dat ze iedereen kan verrassen met een onverwachte keuze. Dan kan ze haar moment hebben om te schitteren en de schijnwerpers op te nemen. De kans is groot dat ze, als ze dit tot diep in de nacht heeft gehaald, niet lang uit bed zal zijn!

>> Vind meer Bloemenmeisjes Jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!